עבור לתוכן

עבודה עם שני מסכים - מחשב עם ספק כח חלש

Featured Replies

פורסם

בארגון ישנם מחשבי מותג עם ספק של 280W. ישנם עובדים שזקוקים לשני מסכים בעבודתם.

אני צריך המלצה על כרטיס מסך שלא ידרוש החלפת ספק כח היות ומדובר בכמה עשרות. הרבה מכרטיסי המסך שנתקלתי בהם דורשים מינימום 350W/400W, לפחות על פי מה שרשום באתר היצרן. למשל זה:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=1533&psn=&lid=1&leg=0#

הדרישות מהכרטיס הן די בסיסיות. רק שאפשר יהיה לעבוד עם שתי תוכנות שונות או שני חלונות של אותה תוכנה. למשל שני מסמכי Word או חלון אחד של תוכנת GIS וחלון אחד של Google Earth וכד'.

פורסם

כל כרטיס מסך עם חיבור DVI אחד עם VGA או שני DVI יספיק...

כמובן, תבדוק אם במחשבים אין שני חיבורים לרוב אם יהיה אז VGA אחד וDVI אחד..

אפילו http://www.tms.co.il/product/10702

ואם אתה יכול להשיג יד2 עדיף...

תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם
  • מחבר

Shoshan01. עקרונית אתה צודק. כמעט כל כרטיס מסך יכול להספיק. העניין הוא שגם בכרטיס שאתה רשמת, כשהולכים לדף המוצר אצל היצרן, תחת System Requirements, מופיע שצריך ספק של 400W.

השאלה שלי היא האם מה שכותב היצרן זה רק כיסוי או שזאת דרישה אמיתית ובמחשבים שלנו, עם ספק של 280W, אותם כרטיסים לא יעבדו.

בכל מקרה, רכישה יד2 לא רלוונטי כלל.

פורסם

מה שאנחנו צריכים לדעת ממר אורי זה התפלגות ההספקים של הספק. מה רשום על המדבקה שעליו?

פורסם

מה שהיצרן רושם באתר אפשר לקצץ בחצי לפחות ממה שאני מכיר מהספקים של 770 או 760 GTX שרשום 600W אבל במאמץ דורשים גג 300W-400W

אבל שוב אני לא מכיר את הספקים.... אם יש לך כרטיס מסך פנוי לבדיקה, תקח אותו תחבר תפעיל תוכנת מאמץ ותבדוק אם הכל תקין ולא קורס...

פורסם
  • מחבר

למר VIC07, צרפתי תמונה. אני מקווה שיש שם את הנתונים שרצית.

ל-Shoshan01. ראשית, אין לי כרטיסי מסך לבדוק. מן הסתם אם היו לי הייתי כבר מבצע בדיקה ולא מטריח את אנשי הפורום. שנית, מכיוון שאנו מתכוונים לרכוש כ-10 כרטיסי מסך אני רוצה לדעת מראש מה יתאים ולא ללכת בצורה של ניסוי וטעיה.

אני מודה לכל מי שעוזר.

פורסם

לאן צירפת?

בכל מקרה מחשבי מותג כוללים בד"כ ספקים איכותיים - לאלה אין שום בעיה להתמודד עם כרטיסים כמו 610 של NVIDIA או 6450 של AMD.

אלה צורכים לכל היותר 30W במאמץ.

פורסם

ספק של 270W@12V יתמודד בלי בעיה עם כרטיסים כאלו.

פורסם

30 וואט? 30 וואט זה עלבון לדבר כמו 5450 שיצרוך, לא במאמץ FURMARK של 20 וואט, ולא במשחק של 12 וואט אלא פשוט בעבודה עם 2 מסכים כ-7-8 וואט בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים