עבור לתוכן

עזרה בבקשה: בחירת מכשיר חדש לפני רכישה.

Featured Replies

פורסם

תחליט אתה כמה כסף שווה לך להוציא. זו שאלה שאין עליה תשובה.

אי אפשר לקבוע כמה זמן מכשיר "יחזיק", מה גם שזה תלוי מה המשתמש מחפש. יש אנשים ש"מחזיקים" עם Galaxy S2, יש אנשים ש"מחזיקים" עם Galaxy S2, יש אנשים ש"מחזיקים" עם נוקיה 5800 וראיתי גם אנשים "מחזיקים" עם מכשירי סמסונג עתיקים ופשוטים.

• תגובות 49
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מאחר והמכשיר הזה הינו לתקופה ממושכת ולא עוד מכשיר שאני רוצה להחליף אחרי חצי שנה אני חושב ללכת על מכשיר דגל עד 3000 שקל.

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

תודה רבה על ההמלצות. אבל שימו לב הרי ל W8S יש 441 PPI לאומת ה 320 של נקסוס. מה דעתכם על זה? ברמת עבודה שותפת במכשיר והרבה שעות עם מיילים, טקסט, ואתרים?

להיפך, זה דווקא יתרון של הנקסוס.

אתה לא צריך יותר מ-720p וכל מי שיגיד לך אחרת חי בסרט. לדחוף בכוח מסכי FullHD 1080 במכשירים מטופשים של 4-5 אינץ' זה נועד רק להגדלת ה-ePenis ולא שום דבר מעבר.. הבעיה היא שזה גורר צריכת סוללה מוגברת. ולכן - חיסרון.

שווה להוסיף מ 1700 ל 2700 ולקחת את OPTIMUS G PRO עם מסך 5.5 ? יספק להרבה זמן מכשיר כזה?

ממש לא שווה וזה אפילו לא רלוונטי לסוג המכשירים שהתלבטת ביניהם עד עכשיו - אל תתפתה לכל מיני הצעות של מוכר כזה או אחר בחנות...

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

מאחר לאחר בדיקה ומחשבה מעמיקה החלטתי ללכת על מכשיר שיספק אותי מעבר לחצי שנה הקרובה, משהו לתקופה יותר ממושכת של עבודה רציפה וייתן לי מענה גם לסוללה טובה יותר כנגד הסוללות בדגמים החלשים יותר, אני חושב על המכשירים הבאים:

LG G2 16GB

LG OPTIMUM G PRO 989 32GB

בגדול אותו המחיר בגדול.

אין ב G2 הרחבה של SD CARD וההבדל זה מעבד SNAPDRAGON 600 VS 800

מה הייתם בוחרים?

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

אתה עובד ממכשיר סיני למכשיר דגל? איפה ההגיון פה?

פורסם
  • מחבר
אתה עובד ממכשיר סיני למכשיר דגל? איפה ההגיון פה?

החלטתי שאם אני נותן כסף עד לתת על מכשיר שיהיה להרבה זמן ושאני באמת אהנה ממנו. (למדתי מהעבר ועכשיו הוחכתי לעצמי שזה הדבר הנכון)

אז בו נגיד כך מה לבחור:

G2

G PRO 989

S4

?

פורסם
:screwy:
פורסם

באמת חכה לנקסוס 5 צריך לצאת ממש עוד כמה ימים בודדים

פורסם
  • מחבר
באמת חכה לנקסוס 5 צריך לצאת ממש עוד כמה ימים בודדים

במידה ואני רוצה אחד ממכשירים האלו:

G2

G PRO 989

S4

מה אתם אומרים לבחור?

(סוללה חזקה, יציבות לתקופה ממשוכת ללא תקלות ועוצמת עבודה בריבוי משימות)

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

G2.

אבל אתה עושה טעות, כי אתה בוחר את המכשירים האלה לא בכלל החלטה מודעת אלא בגלל שאתה פועל מהנחה יסוד שגויה.

פורסם

משלושת המכשירים אני הייתי ממליץ על LG G2

פורסם
  • מחבר

G2 נשמע, נראה ולפי כל הביקורות אכן המנצח. רק חסרון אחד שאין לו SD CARD SLOT. מה שאומר שאם אנו צריך הרבה שטח אחסון עלי ללכת עם הדגם 32 גיגה היקר יותר או להגביל את עצמי ולשמור על שימוש מאוזן של עד 12 גיגה (יש 12 גיגה זמין לפי מה שהבנתי מתוך ה 16).

נערך על-ידי hwforcer

פורסם
  • מחבר

טוב, בשעה טובה התקבלה ההחלטה.

סוללה - חזקה במיוחד ותאפשר עבודה של יומיים ואף שלוש (לפי מאמרים וביקורות)

מעבד - חזק ביותר

בנייה ואיכות המוצר - מעולה

עבודה ממושכת לשנה-שנתיים הקרובות - לפי הנתונים המכשיר הזה יכול לספק לי את זה.

בחרתי ב LG G2 :)

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

ואם היה חריץ לכרטיס SD אז היית קונה אחד?

אם כך, תוסיף את הכסף שרצית להשקיע בכרטיס הזיכרון - ותקנה את הדגם של ה-32GB...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים