פורסם 2013 בדצמבר 1011 שנים זה גרסא למדינות מסויימות באירופה שלפי החוק שם המערכת הפעלה אמורה להגיע בלי מדייה פלייר, צופה תמונות ונראה לי גם דפדפן... זה קרה לי על GE1.7 כשהיה לי אותה, אין לזה פתרון ולא הייתי בונה שיהיה בקרוב... אתה צריך להתקין גרסא רגילה.
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים יצא עדכון חדש ל- geforce experience הכולל שידור ל- twitch.tv באמצעות shadowplayhttp://www.geforce.com/whats-new/articles/shadowplay-twitch-streaming
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים בזמן האחרון אני נתקל בדברים מוזרים שקורים בוידאו שהתוכנה מייצרת. לדוגמה זה: במקרים אחרים סרטונים יצאו לי בלי תמונה בכלל אלא רק עם סאונד. קורה לעוד מישהו?
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מחבר קרה לי מצב הפוך, שאני מקליט ואין סאונד...שמע, זה עדיין בטה אז הבעיות האלה צפויות שיקרו.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים אפשר ומומלץ לדווח על בעיות, דרך ה-send feedback בתחתית החלון של GE (צד ימין).
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים מתוך 10 סרטונים שהקלטתי אתמול רק אחד יצא תקין!הבעיות של הסרטון נראות תלויות במשחק, בבאטלפילד התמונה מוזזת מחוץ לגבולות הוידאו כמו שהראתי בתמונה קודם, במקרה הפעם מה שנשאר בתמונה זה מסך שחור ולא כמו בסקרינשוט שהעלית.בטים פורטרס 2 אתמול כל הסרטונים נמחצו לי לרזולוציה של 1920x540 במקום ה 1080p המקורי.כמובן הכל דווח ב ge...יכול ליהיות שזה קורה לי בגלל שהכרטיס מתחמם מידי? אני לא בדיוק עוקב אחרי טמפרטורות, אבל המאוורר בכרטיס נשמע מתאמץ יותר מהרגיל
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים לא יכול להיות ... חום יכול לשרוף אותו או להוריד ביצועים בכרטיס שיודע לעשות THROTTLINGתתקין מחדש לגמרי את הדרייבר עם DRIVER FUSION, לי עובד די טוב הGFORCE EXPIRIENCE חוץ מזה שצריך כל הזמן אחרי ריסט לכבות ולהדליק אותו.
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים מה שתיארתי זה עוד אחרי התקנה מחדש של ה ge.אבל אם אין מה לעשות ננסה התקנה מחדש של הדרייברים ונקווה לטוב...אגב על איזה דרייבר אתה? אני בבטא האחרונה, אולי זה פשוט באג בה
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים על ה82 ... אבל עבד לי טוב גם קודם שהייתי עם הבטא 93, פשוט היה לי בעיה בBF4 אז ניסיתי לחזור לשחרור האחרון כי אין באמת שיפור ביניהם. אתה עם GFE 1.8.1 נכון ? ויש מצב שאתה על ווינדוס בגרסאת N (בלי מדיה פלייר מובנה) ?
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים אכן עם 1.8.1, ולא אני עם וינדוס פרו רגיל הכולל מדיה סנטר.לצורך העניין זה עבד לי מעולה לפני שיצא העדכון של שדואו פליי שאמור לתקן את ההקלטה ברזולוציות שונות מ 1080pעריכהעברתי קצת על הפורומים ב- geforce.com, אני רואה הרבה אנשים מתלוננים על דברים דומים אחרי העדכון של 1.8.1וכמו שנראה יש כמה גורמים שיכולים לגרום לזה:1. anti aliasing מעל 16xCQAA עלול לגרום לזה2. alt-tab בזמן משחק3. כמה מסכיםלפי הדיווחים שראיתי, לחלק מהאנשים זה עובד תקין גם אם חלק מאלו חלים עליהם, ולחלק יש בעיות גם רק אם תקף סעיף אחד...ראיתי פוסטים של אנשי נוידיה שהם מודעים לבעיה ועובדים לטפל בה כבר מלפני שלושה שבועות בערך, אם אני אחפור קצת יותר אחורה אני מאמין שאני אראה עוד תגובות שלהם על הבעיה נערך 2013 בדצמבר 3011 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה?עריכה:הדריבר שלי מעודכן לאחרון בנוסף רשום לי גירסאת בטא כמו שהבנתי ALTּּּ+F8 אמור לפעיל הקלטה. נערך 2013 בדצמבר 3111 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים עדכון חדש ומשמעותי:GeForce Experience 1.8.2 Release Highlights This release improves stability, fixes driver installation bugs, and adds new features for ShadowPlay. Bug Fixes• Fixes "Installation is corrupt" bug when attempting to install a new driver• Fixes incorrect reporting of the PC's monitor resolution• Fixes an issue where log files consume excessive disk space over timeShadowPlay• Adds option to change the directory of the ShadowPlay buffer• Fixes missing audio when playing in 5.1 surround mode• Adds 30 FPS recording option• Adds custom bit rate control • Adds output resolution control• Adds microphone on push functionGameStream• Improved streaming stability and quality of service
פורסם 2014 במרץ 511 שנים למישהו במקרה יצא כבר להקליט עם התוכנה?ההקלטה מצליחה בהחלט יש איכות משוגעת בלי הורדה בביצועים של המחשב.אבל אני מנסה להפעיל ולהקליט את ביחד עם המיקרופון והמצלמה של המצלמת אינטרנט ולא מצליח... האם למישהו זה מצליח\הצליח? או יכול לבדוק אם זה עובד אצלו? אם בכלל...תודה רבה !
פורסם 2014 ביוני 311 שנים עדכון מכובד שוחרר אתמול: GeForce Experience 2.1 Release Highlights ShadowPlay Adds in-game framerate counter Shadow Mode can now be used with desktop capture Adds push-to-talk functionality Extends capture resolution up to 2500 x 1600 Improved audio synchronization when editing with Adobe Premier Improved Twitch streaming stability ShadowPlay on/off state now persists across self-update General Improves self-update installation speed Various bug fixes Shadowplay משתפרת עם כל עדכון, אני רק מחכה לרגע שזה כבר יהיה מושלם... מה שכן עכשיו יש לי באג מוזר ש- shadowplay מזהה את החלון של dxtory כמשחק ומראה את האייקון של ההלקטה בפינה. ושדאוו בכלל לא עובד על משחקים במצב חלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.