עבור לתוכן

יצא Nvidia ShadowPlay !!

Featured Replies

פורסם

עדכון ענק! יצא ממש לפני זמן קצר דרייבר 331.65. הדרייברים האלה מביאים איתם עדכון ל Geforce Experience לגרסה 1.7 שמפעיל את ה SHADOW PLAY החדש !!! זה מיועד לבעלי כרטיסים סדרה 600 ומעלה.

מדובר פה בעצם בתחליף משמעותי ביותר ללכידת גיימפליי.. למעשה אין צורך יותר ב FRAPS שמעמיסה על המחשב יתר על המידה.

כל הפרטים כאן: http://www.geforce.com/whats-new/art...ble-october-28

ההורדה של הדרייברים החדשים עדיין לא מופיעה באתר של נבידיה, אבל פורסם קישור בתגובות:

http://us.download.nvidia.com/Window...glish-whql.exe

עריכה: הרגע ניסיתי את זה... פשוט מדהים! בכלל לא מרגישים ירידה ביצועים.. כאילו כלום!

• תגובות 90
  • צפיות 22.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא יעבוד עם GTX 560TI?

בהנחה שהתשובה היא "לא", זה כן יעבוד עם כרטיסים נמוכים מסדרת 6XX שלהם ביצועים נמוכים יותר מהGTX 560TI?

אם כן אז מה הסיבה?

פורסם

איך הניהול של האודיו? יש אפשרות להקליט מיקרופון לדוגמה לצ'אנל נפרד?

אגב העדכון עלה לאתר של נוידיה

פורסם

לפי NVIDIA עובד מה650 ומעלה.

פורסם

רפרש את הדף, הרגע עלה גרסה 1.7

פורסם

צודק...ערכתי.

פורסם
  • מחבר
זה לא יעבוד עם GTX 560TI?

בהנחה שהתשובה היא "לא", זה כן יעבוד עם כרטיסים נמוכים מסדרת 6XX שלהם ביצועים נמוכים יותר מהGTX 560TI?

אם כן אז מה הסיבה?

הסיבה היא שעל כרטיסי 600 ו 700 (אני חושב ש 600 החל מ 650) יש צ'יפ ייעודי לקידוד H.264 ומה שנבידיה עשו, הם משתמשים בצ'יפ הזה בשביל להקליט ואז העומס על הכרטיס מסך\מעבד לא משמעותי כמו שהוא עם FRAPS וכו'.

בכרטיסי 500 אין את הצי'פ הזה, כלומר המגבלה היא חומרתית.

אכן יום משמח לבעלי 600\700 וסיבה טובה לשדרוג למי שיש כרטיס 500 ומטה !!

פורסם
איך הניהול של האודיו? יש אפשרות להקליט מיקרופון לדוגמה לצ'אנל נפרד?

טוב מההגדרות לפחות אני רואה שזה מקליט רק את הקול של המשחק, כנראה שלא מקליט קולות של ווינדוס או תוכנות אחרות.

בנוסף אני רואה שהוא מקליט רק על 60 FPS, קצת מיותר לטעמי. הייתי מעדיף שהיה מקליט על 30, ככה גם גודל הקובץ יורד, וגם ככה כשמעלים ליוטיוב זה ממיר את הוידאו ל-30... או לפחות שיהיה בחירה בין השניים.

נקווה שהאפשרויות האלו יתווספו בהמשך

פורסם
  • מחבר

כן, זה בטה אז עדיין לא כל האפשרויות עובדות. אני לא דואג אבל.. רושם ראשוני שזה עובד מדהים, אז נבידיה רק ילכו ויפתחו את זה. :)

פורסם
הסיבה היא שעל כרטיסי 600 ו 700 (אני חושב ש 600 החל מ 650) יש צ'יפ ייעודי לקידוד H.264 ומה שנבידיה עשו, הם משתמשים בצ'יפ הזה בשביל להקליט ואז העומס על הכרטיס מסך\מעבד לא משמעותי כמו שהוא עם FRAPS וכו'.

בכרטיסי 500 אין את הצי'פ הזה, כלומר המגבלה היא חומרתית.

אכן יום משמח לבעלי 600\700 וסיבה טובה לשדרוג למי שיש כרטיס 500 ומטה !!

באמת סיבה לשדרג.

יש מידע יותר ספציפי לגבי איכות הקידוד? הרי קידוד טוב לוקח המון זמן.

האם הכרטיס באמת מסוגל לקדד באיכות גבוהה ולקובץ קטן בזמן אמת?

האם יש שיפור גדול גם בתוכנות קידוד עם הכרטיסים האלו?

פורסם

אפשר בקצרה הסברה מה התכונה הזו מאפשרת ולמי היא מועילה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות כל מיני דברים עם הצ'יפ הזה רק ששום תוכנה עד היום לא ניצלה אותו ללכידה של משחקיות. אין לי מושג למה.

תשמע, עשיתי סרטון קצר מ FSX (משחק\סים די כבד) באורך דקה וזה עובד מדהים ובאיכות מעולה.

פורסם

תוכל להעלות סרטון שנוכל להתרשם? אם יוטיוב לא ידפוק את האיכות יותר מידי... :P

ומה הגודל קובץ שיצא לך לדקה?

פורסם
  • מחבר

סליחה לא דקה, חצי דקה. יצא 90 מגה. לשם השוואה, תחשוב כמה היה יוצא עם פראפס. אני חושב שנבידיה פיתחו את זה בהתחשב ביו-טיוב, כלומר לא צריכה להיות נפילת איכות משמעותית כשמעלים. אנסה להכין משהו ולעלות, זה ייקח קצת זמן אם כן, כי המהירות העלאה שלי מעוררת גיחוך.

פורסם

סביבות ה- 200 מגה לדקה נשמע ממש מעולה...

אני עם dxtory מקליט בערך גיגה וקצת לדקה (כמובן 1080p על 30 fps)

אבל אל תשכח שיוטיוב זה דרעק. נסיתי אתמול להעלות וידאו לבדיקת איכות עם אותם הגדרות שהייתי תמיד מרנדר 1080p, יוטיוב החליט ש- 1080p = 144p

לא יודע אם זה באג בנגן, או באג ברינדור, אבל האיכות הייתה זוועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים