עבור לתוכן

עזרה ב(הפתעה הפתעה) קניית\הרכבת מחשב חדש!

Featured Replies

פורסם

אני מעונין שיהיה לי מחשב חדש וטוב לצורך השתמשות ממוצעת.יעוני (יש דבר כזה יעוני?) משחקים, סרטים, אינטרנט מהיר הדפסה,תכנות,צריבה,ריקוד סביב המחשב בבגדים של אחותך תוך שאתה צועק "גם אני עושה שוק עם גיל חובב",וכו'.

עכשיו יש לי בעיה שאני מעודכן, בערך כמו שזבולון מוששוילי לא גרוזיני (מי שלא הבין אז-זבולון מוששוילי הוא גרוזיני ואני לא מעודכן).

ואני רוצה להבין מה לקנות,מה המחירים הממוצעים של השוק ,למה דבר אחד עדיף על אחר,מי באמת רצח את חביטוש(או לורה פלמר,אני לא זוכר).

אנא עזרו לי.

בתקווה לעזרה

LKAZAI החיידק הידידותי. ???

פורסם

מה התקציב שלך, ומה החלקים שאתה רוצה שיכללו בו?

פורסם
  • מחבר

בנתיים אני מדבר על ארנק "על תקציבי",כלומר ברמה התאורתטית.

כמובן שרמה תאורטית זה בסדר בסביבות עד ל6000 ש"ח.למרות שזה לא סביר שיקרה.אבל עדיין אני רוצה לדעת על מחשבים טובים ולא הכי יקרים כמו 8000 ש"ח זה המון.

בנתיים התקציב שלי נמוך מהIQ של משה קצב,אבל יש מצב להרבה דברים.אז בגלל זה אני מעונין לדעת גם מחירי שוק.

בקשר לרכיבים אז אני מניח שאני לא צריך כונן ד.ו.ד יש לי מספיק רוסים בבית(בדיחה),(טגדש(צלילי טופים)),(אני פשוט קורע,אפילו הכלב שלי משתולל מצחוק).

אבל אני לא זוכר איזה עוד רכיבים יש ,שיכולים להיות מיותרים. נדמה לי שזהו,צורב אני צריך,רמקולים אני אקח מהמערכת.מה עוד משתמש ממוצע צריך? נדמה לי שזהו.

נ.ב אז יש מילה כזאת יעוני? או שאומרים יעני!

LKAZAI החיידק הידידותי!

פורסם

השאלה העיקרית כאן האם אתה צריך מסך, מכיוון שהוא עולה בסביבות ה-800-1100 ש"ח הוא מאוד משפיע על שאר החלקים במפרט תקציבי.

פורסם

ב 6000 שח אתה יכול לקנות חיה ! זה הרבה כסף

למרות שאני לא מבין גדול בחומרה אני אגיד לך את הקווים הכללים של מה שאתה צריך.

* לוח אם עד 600 - 650 שח זה מספיק

* מעבד : INTEL לפחות 2.5 GHZ ( ההבדלים די זניחים במחיר ) חשוב ! שים לב שמהירות ה FSB היא 800 (שוב המחירים זניחים

ואפילו דומים כמעט ) - המלצה שלי (קניתי אותו :) )

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_244&products_id=1238

* זיכרון לפחות 512 DDR ! היום זה כבר סטנדרט ( במקרה שלי היה לי MB 256 RDRAM שהיה אז מאוד מהיר ויקר וגם היום,

וכשהחלפתי אותו ב512 DDR, כמובן עם לוח אם חדש ומעבד... :) , הביצועים של כל המחשב עלו בצורה מדהימה חבלZ. )

* כרטיס מסך - לדעתי יספיק לך R9600XT ב 1000 שח בערך. אם אתה רוצה לחכות קצת כמוני, עוד מעט R9800 פרו יהיה במחיר

אטרקטיבי מאוד (גם היום אפשר להשיג אותו ב 1600 שח ) הכרטיס הכי שווה ממה שהבנתי מכל האנשים פה עד היום.

* כרטיס קול אפשר CREATIVE AUDIGY ב 500 שח בערך למרות שאני לא מבין כמעט כלום בתחום הזה.

כל השאר אני מניח שאתה תסתדר לא? :)

בהצלחה ומי יתן שלא תיפול על ספקים רמאים 8)

פורסם

* מעבד : INTEL לפחות 2.5 GHZ ( ההבדלים די זניחים במחיר ) חשוב ! שים לב שמהירות ה FSB היא 800

* כרטיס מסך - לדעתי יספיק לך R9600XT ב 1000 שח בערך. אם אתה רוצה לחכות קצת כמוני, עוד מעט R9800 פרו יהיה במחיר

אטרקטיבי מאוד (גם היום אפשר להשיג אותו ב 1600 שח ) הכרטיס הכי שווה ממה שהבנתי מכל האנשים פה עד היום.

נתת קווים דיי כלליים מדי..

בכל מקרה כיום מעבדי ה-2.8C כבר במחירים של ה-2.6C בשביל לאפשר את הכניסה של מעבדי ה-Prescott החדשים.

ואין לאינטל מעבד 2.5Ghz...

למפרט תקציבי דווקא ישתלם הרבה יותר לקחת AXP2500 של AMD.. השאלה היא באמת כמה הוא מוכן להשקיע, והאם יש לו צורך גם במסך.

וכרטיס מאוד משתלם כיום הוא ה-FX5900XT שנמכר מתחת ל-1200 ש"ח ומציג ביצועיים קרובים לסדרת ה-9800.

בכל מקרה לפותח הדיון, שמעת על מערכת המפרטים המומלצים שלנו? שווה לבדוק אותה:

http://www.hwzone.co.il/specslist

פורסם

אני יודע שהציוד ההקפי פה לא משהו אבל תשפר עוד קצת תוסיף מאוחר יותר אולי

בסה"כ זה מחשב ענק במחיר ממש ממש ממש ממש ב******

מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box)

לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL

זכרונות DDR 400 512MB A-DATA

דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA

כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB

כוננים- ??FLOPPY Teac/SONY 1.44

כרטיסי קול On Board 128Bit

צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16

ציוד רשתות On Board 10/100

מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab.

מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb

עכברים MS Optical + roll

רמקולים 400 W

מסכים SAMSUNG 17'' 753 DFX FLAT

מחיר 5887 ¤

(זה המחשב מבוסס AMD64 3000 של KSP עם שידרוג בכרטיס מסך בצורב ובמסך)

פורסם

יש לציין שהמחירים ב-KSP הם לתשלום במזומן..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מגיב אחרי כל כך הרבה זמן,פשוט אין לי מחשב ולכן יש לי בעיות גישה קלות לאינטרנט (פעם ב).

בכל מקרה קראתי את ההודעות ותודה שאתם מנסים לעזור,הבעיה שקנראה לא הובנתי נכון.

כדי להשיג 6000 ש"ח ,אני אצטרך למכור כליה או להרוג את סבתא שלי בשביל שיני הזהב שלה.

כשאמרתי 6000 ש"ח התכוונתי ברמה התאורטית. כלומר מפרטים טובים עד 6000 ש"ח כשזה הגבול. כמו שכבר ציינתי אני אקבל סכום כסף כזה רק אם אני אעמוד ברחוב ומייקל ג'קסון יבוא אלי ויגיד "ילד בוא אלי הביתה,נשחק בפקידה ואיציק מורדכי או בילד ופדופיל.ואני אשלם לך 6000 ש"ח".

הבעיה שלי שאני קצת לא מבין בסוגים של דברים,כלומר למה לי לקחת מעבד INTEL(ששמעתי שאין מצב בארץ להשיג אחריות אם משהו נשבר) ולא נגיד יונדאי, או למה R9600X ,מה טוב בו? מה המחיר הממוצע שלו? וכו...

מה זה FSB?

למה מעבדי AMD?

תודה ביודום,המפרטים המומלצים הבהירו לי טיפה את המצב אבל לא יותר מזה.

אנא עזרו לי! אני פשוט ממש לא מעודכן (עוד מהימים שבהם ג'ודי ניר מוזס ליפקין שחק שלום(ועוד איזה שם או שניים) הייתה רק ג'ודי),

אני לא מבין בסוגים ,מה יש? מה טוב?

HELP!!!!!

נ.ב תציעו דברים גם ב 3000 ש"ח.

נ.נ.ב תקנו אותי אם אני טועה אבל ON BOARD זה הרי לא טוב,לא? זה אומר שזה מובנה בלוח אם ואז אי אפשר להחליף את זה.

פורסם

תפסיק לדבר בדימויים של ארץ נהדרת, זה מתחיל לעצבן :[

פורסם

לאינטל אין מצב לאחריות? התכוונת ל-AMD? דווקא אין בעיה עם אחריות.. כמובן תלוי איפה אתה קונה...

למה AMD? כי הם נותנים את אותם ביצועים בפחות כסף..

ON BOARD בימינו מספיק טוב לכרטיסי רשת וכרטיסי קול בסיסים..

לכרטיסי מסך זה עדיין לא זה אלא אם כן אתה צריך ממש בסיסי - אבל אתה לא, אתה רוצה לשחק..

בכל מקרה אם יש חריצי PCI ו-AGP אין בעיה לשדרג ולא חובה להשתמש ב-ON BOARD..

ובאמת מספיק עם כל הדימויים האלה.. :P

פורסם
  • מחבר

כשדיברתי על חסך באחריות התכוונתי לאם אני קונה את זה לא מחנות כלשהי. אם אני קונה נגיד את ההרדיסק מאינטל אז,סליחה על הביטוי,זין אני אקבל משהו(או ליתר דיוק ,אני אקבל זין). אין לאינטל (או כך שמעתי) סניף בארץ לדברים כאלה.

בקשר לAMD ,רגע אם זה אות ם ביצועים בפחות כסף ,אז למה לעזאזל יש לה בכלל מתחרים?

ואני מניח שאני צריך כרטיס קול טוב ולא משהו בסיסי! אז ON BOARD לא מתאים!

כרטיס רשת אני לא צריך,אני לא אעשה רשת ביתית (אלא אם כן כרטיס רשת לא נועד לזה,ואז אני עושה לעצמי פדיחות).

העליתי מלכתחילה את השאלה על זה בגלל שבאחד המפרטים שהצעתם זה היה רשום.

ועוד הפעם אני מבקש תסבירו לי או תפנו אותי למישהו שיכול להסביר מה טוב בכל חלק ?איזה דגמים יש? למה דגם אחד עדיף על אחרים?

אה,והבהרה קטנה, אני מדבר בדימויים של חלומות בהקיציס הנצחית,תנוח על משכבה בשלום, ולא ארץ נהדרת. אבל בסדר קלטתי את הרמז ואני אנסה לצמצם,הבעיה שזה קצת טבוע בי ואני עושה את זה כבר בצורה אוטומטית. אם תראו שאני ממשיך לעשות את זה תעירו לי,כי באמת אני לא שם לב (ולדעתי זה מצחיק,הממ( למי שלא הבין זה היה הממ של הרמת אף)). :)

:knuddel:(הסמיילי לא קשור פשוט יש לי צורך אובססיבי בלשים סמיילים לא קשורים,מישהו יודע איך לשים תמונה מתחת לשם?)(ולמה קוראים לו KNUDELL?)

פורסם

חחחחח אחי עדיף שלא תדבר... איך אפשר לקנות הארד דיסק מאינטל???? חחחחחחח

אינטל מייצרת מעבדים ואת המעבדים מוכרים בחנויות כמו פנדה, זיגזאג וכו' לאינטל אין חנויות אפילו... יש להם כמה מפעלים בארץ.. זה נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים