עבור לתוכן

מסך שחור במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה.

ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה).

המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי

מפרט:

כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti

מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz

ראם: 8GB

מערכת הפעלה: win 7 ultimate service pack 1 64 bit

פורסם

תתקין דרייברים מחדש

תוריד את SPEEDFAN ותרשום כאן לכמה מעלות מגיע הכרטיס מסך במאמץ

פורסם

תוריד DIRECTX 11 או תעדכן אותו

פורסם
  • מחבר

טמ"פ של הכל במחשב בלי מאמץ בכלל(רק הדפדפן פתוח)

GPU: 37C (כרטיס מסך כמובן)

SYSTEM: 34C

CPU:90C

AUX: 52C

SMIOVT4: 34C

SMIOVT5: 34C

SMIOVT6: 34C

HD0: 38C

TEMP1: 28C

אחרי ששיחקתי:

GPU:66C

SYSTEM: 43C

CPU 88C

AUX 33C

HD0 45C

TEMP1 28C

SMIOVT4: 43C

SMIOVT5: 43C

SMIOVT6: 43C

נערך על-ידי rugh kuh

פורסם

אתה לא חושב ש 90 מעלות למעבד במנוחה זה קצת בעייתי?

בטל את ה OC (אם יש) ורענן את המשחה הטרמית בין המעבד וגוף הקירור. כמו כן תוודא שהמאוורר של המעבד מסתובב בחופשיות ושאין אבק על המאוורר ועל גוף הקירור. במקרה הצורך - תחליף את גוף הקירור באחד טוב יותר. לאחר מכן תראה אם הבעיה חוזרת.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני לא יודע. באתי לפה כדי לשאול על הדברים האלה שאני לא מבין בהם. אני לא יודע אם יש OC(לא חושב שיש) איך אני בודק את זה? ואיך אני מרענן את המשחה הטרמית? אני לא חושב שצריך להחליף את הגוף קירור עברה כולה שנה מאז שקניתי אותו אבל אני יבדוק בקשר לאבק...

בנוסף עידכנתי את הטמפרטורות

פורסם

לא יכול להיות אוברקלוק על המעבד, מעבד לא K מכפלה פתוחה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע לעשות?

פורסם

טמפ׳ המעבד לא נראת תקינה:

1. לבדוק את הסירקולציה במארז, אם נכנס אוויר ואוויר יוצא.

2. אם קירור המעבד לא סתום באבק.

3. אם מאוורר המעבד מסתובב.

4. אולי צריך לחדש את המשחה הטרמית.

בקשר לבעיה שככל הנראה קשורה לכרטיס המסך:

1. לנסות לעדכן לדרייבר העדכני ביותר מאתר החברה NVIDIA.

2. לעדכן Direct X.

ודרך אגב הכרטיס הזה לא מריץ BF3 על אולטרה, גם לא על HIGH, כנראה שאתה לא משתמש בפילטרים ממש AA.

פורסם

אתם שוכחים שלהרבה יש מסכי 19" יריץ על גבוהה

פורסם

יכול להיות אבל יש גם המון שפשוט לא מבינים מה זה פילטרים והגדרות, שים להם דמות שיורה והמשחק נקרא BF3 והם מאושרים עד הגג, מה לעשות לא כולם ״זונות גרפיקה״.

פורסם
  • מחבר

הגרפיקה פחות מעניינת אותי כי גם על LOW המשחק נראה מדהים בעיניי אבל זה עובדה שהמחשב שלי מריץ את BF3 על HIGH אבל לא משנה.

בנוגע לכרטיס מסך דרייבר מעודכן לגרסה האחרונה ויש לי DIRECTX 11.

משחה טרמית איפה אני יכול לקנות ואיך אני מורח? או שיש פה איזה מדריך בשביל זה

פורסם

יש המון סרטונים ביוטיוב, השיטה היעילה ביותר היא לנקות היטב את המעבד ואת גוף הקירור עם אלכוהול רפואי לצורך העניין, לשים משחה בגודל גרגיר אפונה במרכז על המעבד ולסגור, הלחץ של גוף הקירור ימרח את המשחה לאן שדרוש ויעשה את העבודה.

אפשר להשתמש במשחות כמו MX-2 או MX-4, עולות בסביבות 30₪ לטיובה קטנה..

לדעתי הבעיה טמונה במשהו שקשור לכרטיס המסך כייון שדרייבר התצוגה קרס.

פורסם

הכי חשוב לסדר את העניין של הטמפרטורה של המעבד. אח"כ יש לבדוק אם הבעיה ממשיכה - אם כן, אז יש בעיה נוספת.

בקשר להמהרה (OC) - אני לא מכיר את הלוחות למעבדי ה Core i, אבל אני מניח שיש אפשרות להעלות את תדר הבסיס. דבר כזה גם נחשב OC בעיניי, ואולי זה המצב במחשב הנ"ל. איפוס הביוס אמור לבטל אל זה.

סיבה נוספת לאיפוס הביוס - ייתכן שהזיכרון לא מוגדר נכון, אבל אני לא חושב שזו הבעיה במקרה הזה.

פורסם

אחי המסך שלך לא הופך לשחור המחשב מכבה את עצמו בגלל טמפרטורה קריטית שיכולה להזיק או אפילו לשרוף את המעבד משחה טרמית גם אם היא לא מרוחה טוב עדיין לא תגרום למעבד להגיע לטפרטורה כזאת משהו בגוף קירור לא תקין אתה צריך לבדוק אותו וכמה שיותר מהר יהיה יותר טוב אם יש אחריות אני מציע שתקח אותו תצלם את הטמפרטורה אין מצב שלא יחליפו לך אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים