עבור לתוכן

בהנחה והנקסוס החדש יוצא עוד כמה ימים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם זה יעלה יותר ממה שמילפורד אומר זה ממש פתטי וחרא בלבן.

• תגובות 152
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לצערי חשבתי על זה שוב ויש מצב שאני טועה ובגדול - מסיבה אחרת לגמרי.

גוגל מפיצים את הנקסוס 5 בארה"ב ובאירופה, ובמחיר זהה - אבל במטבעות שונים..

כלומר, הנקסוס 5 16GB עולה 349. בארה"ב זה 349 דולר, ובאירופה זה 349 יורו........

אם היבואן בישראל יחליט שהוא חלק מאירופה ויקנה את הנקסוסים שלו מספק אירופאי - תהיה פה בעיה קשה.

פורסם
  • מחבר
לצערי חשבתי על זה שוב ויש מצב שאני טועה ובגדול - מסיבה אחרת לגמרי.

גוגל מפיצים את הנקסוס 5 בארה"ב ובאירופה, ובמחיר זהה - אבל במטבעות שונים..

כלומר, הנקסוס 5 16GB עולה 349. בארה"ב זה 349 דולר, ובאירופה זה 349 יורו........

אם היבואן בישראל יחליט שהוא חלק מאירופה ויקנה את הנקסוסים שלו מספק אירופאי - תהיה פה בעיה קשה.

אתה מתחיל להדאיג אותי :(

פורסם

באופן כללי, הנקסוס בחנויות לא נמכר ב350 דולר בדגם הקודם, זה היה מחיר דרך גוגל. לא רואה סיבה שזה יהיה שונה הפעם. להערכתי נראה אותו באיזור ה2500 ש"ח בארץ.

פורסם

לדעתי מי שרוצה את המכשיר במצב הנוכחי כדאי לחכות להשקה בארץ.

גם ככה דרך גוגל צפי ההספקה הוא 3 שבועות כרגע.

עדיף לחכות לשבוע הבא לראות את המחיר בארץ ובמקרה "הגרוע" להזמין דרך ארה"ב.

גם מי שיזמין כבר עכשיו את המכשיר מארה"ב ולא יחכה להשקה כמעט בוודאות לא יפסיד כסף במקסימום לדעתי הוא יפסיד "אחריות".

זו דעתי האישית והכול תכלס ניחושים, אני פשוט מתבסס על מה שהיה בשנה שעברה עם הנקסוס 4 למרות ששם הסיפור היה קצת שונה(בעיות מלאי).

פורסם
  • מחבר
באופן כללי, הנקסוס בחנויות לא נמכר ב350 דולר בדגם הקודם, זה היה מחיר דרך גוגל. לא רואה סיבה שזה יהיה שונה הפעם. להערכתי נראה אותו באיזור ה2500 ש"ח בארץ.

ל16 גי'גה?

פורסם

ל32

פורסם
  • מחבר
ל32

אין מצב בעולם אני אומר לך. מילפורד לא סתם אומר. כל החזירים האלה יתחצפו וימכרו בהפרש עצום.

פורסם

גם לדעתי המחיר למכשיר בישראל יחל מלפחות מ 2500 שח, לגרסת 16GB. בחודשים הראשונים.... בהמשך יוזל כמובן.

פורסם

לא יימכר בפחות מ-2600 שקל, אין מצב, לפחות לא עד שכל החנויות קומבינה האלה של זאפ יתחלו להביא את המכשיר בסטוקים.

רונלייט עדיין היבואנית של LG לא? רונלייט קונה את המכשיר מ-LG ולא דרך גוגל לא? למה שהם והרשתות הגדולות (שכנראה יקבלו את המכשיר ראשונות) יתפשרו על רווחיות נמוכה בגל הראשון? אני זוכר שהיה לי קל למכור את הנקסוס 4 ב-2500, העסק מרוויח יפה והלקוח מרגיש שהוא קיבל מכשיר כמו הגלאקסי המקביל במאות שקלים פחות, למה שהעסקים ורונלייט יטרחו בכלל בשביל רווח של 100 שקל?

אבל היום יש פקטורים שלא היו אז, בעיקר רמי לוי ואפשרויות קלות יותר לייבוא כך שאולי יהיו הפתעות בכל זאת.

פורסם
  • מחבר
לא יימכר בפחות מ-2600 שקל, אין מצב, לפחות לא עד שכל החנויות קומבינה האלה של זאפ יתחלו להביא את המכשיר בסטוקים.

רונלייט עדיין היבואנית של LG לא? רונלייט קונה את המכשיר מ-LG ולא דרך גוגל לא? למה שהם והרשתות הגדולות (שכנראה יקבלו את המכשיר ראשונות) יתפשרו על רווחיות נמוכה בגל הראשון? אני זוכר שהיה לי קל למכור את הנקסוס 4 ב-2500, העסק מרוויח יפה והלקוח מרגיש שהוא קיבל מכשיר כמו הגלאקסי המקביל במאות שקלים פחות, למה שהעסקים ורונלייט יטרחו בכלל בשביל רווח של 100 שקל?

אבל היום יש פקטורים שלא היו אז, בעיקר רמי לוי ואפשרויות קלות יותר לייבוא כך שאולי יהיו הפתעות בכל זאת.

הממממ.. מעניין.

פורסם

הם מנסים. בטח יהיו פראיירים.

פורסם

הזמנתי 2 יחידות, לי ולחבר (שני מכשירים של 32gb שחורים)

אם הוא יחליט לקנות אייפון בסוף, אני אמכור אחד מהם בכ-2300 שח, מחיר סביר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים