עבור לתוכן

מערכת הפעלה xp מאוד איטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 , מעבד 2000 , וזכרונות 64 מיגה ( חשוב לציין שהיה לו לפניכן פנטיום2 ושדרג אותו לפנטיום 4 ) , הייתה לו מערכת הפעלה win98 ולפני יומיים התקין win xp , ומאז שהתקין הxp המערכת עובדת בצורה איטית מאוד בנוסף לכך הגלישה גם מאוד איטית ( לוקח לו לפעמים 3 דקות עד שנכנס לאתר מסויים ) , והשאלה שלי , האם יש השפעה לכרטיס הזיכרון ולהתקנת ה win למצב הזה ...............ותודה ::) ::) ::) ::)

פורסם

יש לו XP אם 64 מגה זכרון?

פורסם

תגדיל את הזיכרון ל 512 מגה !!!

פורסם

Windows XP דורש לפחות 128MB וממומלץ 256MB ומעלה.

פורסם

הבעיה פה היא המחסור בזיכרון פנימי ......שיגדיל , ולא צריך ל 512 , 264 יהיה גם כן מצויין וחלונות XP ירוץ עליו מעולה

פורסם

שים לב אם הוא משתמש בהארדיסק הישן שלו שעלול להיות איטי ובווינדוס הארדיסק זה גם דבר לא מעט חשוב.

פורסם

Windows XP יכול לפי טענות מיקרוסופט לעבוד על 64 אבל בצורה לא חלקה. החבר שלך כרגע התנסה ב"צורה הלא חלקה" הזאת. קודם כל להוסיף מהר עוד RAM. לפחות 256.

אח"כ כדאי לוודאות באמת שיש מספיק מקום על ההארד דיסק.

ואיזה סוג חיבור לאינטרנט יש לו?

פורסם

שים לב אם הוא משתמש בהארדיסק הישן שלו שעלול להיות איטי ובווינדוס הארדיסק זה גם דבר לא מעט חשוב.

כרגע זה פחות חשוב

פורסם

Windows XP יכול לפי טענות מיקרוסופט לעבוד על 64 אבל בצורה לא חלקה. החבר שלך כרגע התנסה ב"צורה הלא חלקה" הזאת. קודם כל להוסיף מהר עוד RAM. לפחות 256.

אח"כ כדאי לוודאות באמת שיש מספיק מקום על ההארד דיסק.

ואיזה סוג חיבור לאינטרנט יש לו?

ram זה זיכרון של כרטיס מסך בכלל

שהחבר שלך יקנה עוד זיכרון לחבר שלי יש 128 והוא עובד אם xp גם אצלו זה נתקה ואיטי אצלי הוא עובד חלק

פורסם

RAM זה זיכרון של כרטיס מסך? למה אתה מזמבר לו את השכל?

לבחוריקו מההתחלה, מומלץ 256 מגה זיכרון להפעלה של XP,

כמו שיותר יהיה יותר טוב.

לדיסק הקשיח יש פחות חשיבות בעניין אם יש לך פחות מ256 מגה זיכרון ואתה מנסה להריץ XP.

פורסם

ram זה כן זיכרון של כרטיס מסך וכן אין מה לעשות החבר שלך חייב לקנות זיכרון

פורסם

תעשה טובה ותשתוק...

אתה יודע מה פירוש הRAM? כשתדע תודיע, בנתיים אתה מזיין את השכל.

פורסם

Ram זה סוג של זיכרון... שיש גם על הלוח וגם על הכרטיס מסך...

הוינדוס XP דורש מינימום 128 מגה על הלוח.... בלי קשר לאלו שעל הכרטיס מסך...

נ.ב. RAM זה ראשי תיבות של Random Access Memory

פורסם

זה שטוען שRAM זה רק לכרטיס מסך מה השם הטכני של הזיכרון שאנחנו מדברים ???

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שם טכני??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים