עבור לתוכן

לאחר שנים של יציבות מסכים כחולים לעיתים קרובות

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בן 5 שנים תמיד עבד מעולה בלי בעיות בחודש האחרון התחיל לפעמים לקרוס (לרסט) לרוב מסכים כחולים .

לפעמים לוקח יום עד שמסך כחול מופיע לפעמים שאני עושה ריסטארט איך שעולה הוינדוס מסך כחול מופיע...

עשיתי בדיקת MEMTEST86 כל הלילה 10 "סיבובים" אין אירורס, הייתה המהרה של המעבד ביטלתי לדיפולט.

[ATTACH=CONFIG]4245[/ATTACH]

שום דבר לא עוזר ממשיכים לקפוץ מסכים כחולים זה הפירוט של שני המסכים הכחולים האחרונים(אותה שגיאה) חיפשתי קצת באינטרנט על השגיאה הזו ntoskrnl.exe+75bc0 אין פתרונות ברורים לגבי הבעיה אני עכשיו מנסה לעבוד עם המחשב אחרי שהסרתי

את ESET Smart Securityגירסה 7 שלאחרונה התעדכנה כי רשמו שיש מצבים שהאנטי וירוס גורם למסכים כחולים.

גם מחקתי את הוינדוס7 64 שהיה ועשיתי התקנה חדשה לגמרי מדיסק מקורי של אותו וינדוס 7 64 פרו חוקי ועדיין אותו דבר

אני ממש מיואש מישו מכיר תבעיה או יודע מה יכולה להיות הסיבה??? מקווה שתעזרו לי תודה..

פורסם

ניסית לפרמט את המחשב?

מה המפרט של המחשב?

פורסם

הדבר היחידי שניתן לקבוע זה שיש דריבר פגום.

איזה ? לא ניתן לדעת. אולי זה של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

לא פירמטתי את כל הכוננים אבל יצרתי מחיצה חדשה פירמטתי אותה והתקנתי התקנה חדשה של וינדוס.

המפרט:

Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS4 (עם הביוס הכי מעודכן F14C)

CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)

Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ) (כפול 2 )

3D Accelerator ATI Radeon HD 5850 (Cypress) (עם הדרייבר הכי מעודכן שיצא לאחרונה 13.9)

Disk Drive WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Disk Drive ST31000528AS ATA Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Disk Drive ST2000DM001-1CH164 ATA Device (2000 GB, 7200 RPM, SATA-III) התקנתי תוינדוס על הכונן הזה עם הסטה 3

פורסם

בגלל דרייבר מפרמטים ????

פורסם
  • מחבר

זה בוודאות דרייבר פגום ?? כי עשיתי חיפוש על השגיאה הזו בגוגל ולא רשמו שזה בעיה של דרייבר...

פורסם

ומה כתוב בתמונה שצרפת ?

וישר מפי הסוס:

This bug check result is a driver corrupts a small allocation (less than PAGE_SIZE

פורסם
בגלל דרייבר מפרמטים ????

לפעמים קשה לאתר איזה דריבר גורם לבעיה אפילו אחרי שמתקינים או מסירים את כל הדריברים המוכרים...

אז אם ניתן וזה לא בעיה למשתמש אז הוא יכול לפרמט את המחשב ולחסוך הרבה כאב ראש

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון

מקווה שזה יעזור לעוד מישו בכל מקרה עליתי על הבעיה אחרי בערך שבועיים של נסיונות האנטי וירוס גרם לBSOD במקרה שלי.

וזה כנראה התחיל רק לאחרונה כי יצאה גירסה חדשה ESET Smart Security 7 שעם החומרה שלי כנראה גרמה לאיזה התנגשות

עכשיו כבר קרוב לשבועיים עם AVG והמחשב יציב שוב . תודה לכל העוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים