עבור לתוכן

הגדרת פלט קול נפרד עבור אפליקציה

Featured Replies

פורסם

שלום,

התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI)

האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת

להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב

עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים).

אשמח לסיוע,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

טוב אז אם זה מעניין מישהו אז הסתדרתי

בגדול MPC (שנורא קל להבין את האופציות שורת פקודה בה) אפשר להגדיר על מסך אחר ועל אמצעי פלט אחר

פשוט לשנות\להוסיף המפתח ברג'יסטרי ל

"C:\Program Files\MPC-HC\mpc-hc64.exe" /play /fullscreen /monitor 2 /audiorenderer 3 "%1"

monitor 2 = המסך שלי השני (פלאזמה המחוברת ב-HDMI)

audiorenderer 3 = יציאת קול שלישית (בתוך התוכנה אפשר לראות מספר יציאות קול תחת לשוניות Output) - במקרה שלי יציאת ה-HDMI

אני הוספתי המפתח כי אני רוצה שבברירת המחדל הקבצים יפתחו על מסך המחשב וברמקולים המחוברים אליו

ואם אני רוצה לראות בסלון אזי פעולה נוספת כדי לפתוח על המסך המשני (עם הרמקולים שלו)

כל טוב,

גבריאל

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הורדתי את התוכנה

כבל ה-hdmi מחובר

עדדיין אנני רואה בטלוויזיה

את זה אני לא הצלחתי להבין שינוי בעורך הרישום ?

פשוט לשנות\להוסיף המפתח ברג'יסטרי ל

קוד:

"C:\Program Files\MPC-HC\mpc-hc64.exe" /play /fullscreen /monitor 2 /audiorenderer 3 "%1"

monitor 2 = המסך שלי השני (פלאזמה המחוברת ב-HDMI)

audiorenderer 3 = יציאת קול שלישית (בתוך התוכנה אפשר לראות מספר יציאות קול תחת לשוניות Output) - במקרה שלי יציאת ה-HDMI

http://www.fastup.co.il/images/14634120.jpg

תודה

פורסם
  • מחבר

ראשית אתה צריך "לברר" מה המספר של ה-TV ברשימת הצגים

ולברר מהי יציאת השמע

כל מחשב זה יכול להיות שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים