עבור לתוכן

ראוטר? מודם? רשת?

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית.

לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה.

אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי.

אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח?

הצעות המלצות וכו' התקבלו בברכה מכיון שאין לי ידע בנושא.

פורסם

לא הבנתי כלום

אם אתה שואל אם ייקלוט במרחק 14 מ - רב הסיכויים שכן

לגבי כרטיס רשת קווי - רב הסיכויים שיש לך אחד כזה במחשב - תציץ על הלוח אם ותסתכל על החיבורים (בסביבות ה-USB ) אם יש לך כניסת "עדרנט"

אישית במקרים קשים של קליטה אני משחיל כבל או משתשמש ברשת על גבי חשמל (זה עובד די טוב).

הכרטיס שלך יודע לדבר BGN ככה שאתה די מכוסה מהכיוון הזה

אגב אורחא - לקחת כבל רשת של כמה מטרים טובים בתיק לעולם לא מזיק (לא שוקל כלום ויכול "להציל את המצב")

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

טוב אז אנסח מחדש

יש לי בבית ראוטר שהמחשב הנייח מחובר אליו עם כבל.

אני רוצה לקחת את הכבל ולחבר את הנייח בצורה אלחוטית.

בנוסף יש לי נייד שאני לוקח איתי לצפון ללימודים. הבעיה עם הנייד זה שאני לא יודע כרגע אם הוא יכול לקלוט את האינטרנט בצורה אלחוטית משלל סיבות ולכן אני רוצה לקחת את הכבל רשת.

אז תודה על התשובה שנתת אבל בנוגע לכל שאר הדברים, יש המלצות לגבי מוצרים? הכל כל כך דומה ומבלבל.

פורסם

...אני רוצה לקחת את הכבל ולחבר את הנייח בצורה אלחוטית.....

לא יותר קל לרכוש עוד כבל - נראה לי גם יותר קל וגם יותר זול וגם יותר עובד. לא מבין את הראציונאל.

הייתי מבין אם היית מזיז את המחשב רחוק (מאוד) מהנתב.

פורסם
  • מחבר

הכבל הנוכחי הוא סוג של אילוץ וזה בעייתי בבית לייפות את המצב מבחינת תשתית.

בצפון להעביר כבל מהדירה של המשכיר אל הדירה של השוכר (שלי) זאת גם בעייה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים