פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפיןעכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל)מישהו יודע מה זה?ואם יש דרכים לצאת מזה?
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים תברר טוב מה זה, אולי מסדרים לך ג'וב למילואים שלא תצטרך לעשות בו כמעט כלום...בהצלחה להבין מה זה...
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מחבר ממה שאני מבין זה שהם מכשירים אותי לקורס הזה כדי שבמקרה חירום יוכלו לזמן אותי למילואים כדי להיות מוצב על מקלטיםהקטע הדפוק פה שמאיפה הם הביאו את זה בכלל?אם אני לא אמור לעשות מילואים בתפקיד שלי (יש אחד שבאותו תפקיד כמו שלי שלא קיבל זימן כזה) אז מה הם נפלו עלי?
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אני תמיד מופתע שאנשים יכולים לעשות 3 שנים צבא ועדיין לא להבין כלום על המערכת.מזל טוב, קיבלת מקצוע למילואים. לצאת מזה? רק אם תמצא מקצוע אחר למילואים שיחליף את זה
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים אני פעם באיזה 3/2 שנים מזומן מהצפון לצאלים, מגיע לקראת סוף היום ואומרים לי אנחנו בעודף אנשים תחזור הביתה חוץ מפעם אחת שבאמת קיבלתי צו 8 בעופרת יצוקה ונשארתי ל21 יום ליד עזה.
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים לא, לא לזה התכוונתי, כל חייל קטן במערכת הוא בורג גם אם הוא מגיע פעם בכמה זמן ועושה את התפקיד הכי מינימלי שיש.
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים מחבר תגיד תודה ותשתוק, אני לא מבין אנשים כמוך.. להגיד תודה על מה בדיוק? על משהו שאני לא אמור לעשות ובכל זאת תוקעים לי? ואתה חושב שפתיחת מקלטים זה לא מספיק חשוב? חשוב בגלל זה יש אנשים שאמורים לעשות את זה (גם אזרחים וגם פיקוד העורף) אני לא
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים מצטער להרוס לך אבל אין כמעט תפקיד ללא מילואים כבר, כולל עובד כללי... תנסה לבדוק מה רשום לך בשיבוץ חזוי לחייל בשלישות לפני, פטור אבל זה לא יהיה, זה שונה לפני שנתיים...
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים מעדיף לא לבזבז את הזמן שלי בפתיחת מקלטיםאתה מעדיף לא לבזבז את הזמן בלעזור לאחרים (וזה יהיה בזמן שהם בהחלט יהיו זקוקים לעזרה מסיבות של שרידות) ואתה רוצה שנבזבז את הזמן בלעזור לך?אתה יודע מהי אירוניה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.