פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט...מה אתם אומרים?
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים כן...בע.... והם אפילו לא עשו את המקשים במחשב כמו שצריך..הם המירו אותו ואת הגרפיקה המגעילה שלו ישר מהדרימקאסט.אל תתקרב למשחק העלוב הזה...
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר חחח דווקא בדרימקסט זה נראה טוב.... שיחקתי אותו ואת 2 וזה נראה ממש יפה:\אבל בדמו של המחשב ראיתי שאפשר ליפול דרך הרצפה חחחחח אז אתה אומר שזה בדיוק אותו משחק???(או שיש גם את ההמשך (SONIC 2) שמה?) יעני כמו שיש בדרימקסט SONIC ADVENTURE 2....ואם כן אז בשביל מה השם DIRECTORS CUT???
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר אהה הבנתי אותך חחחח טוב מישהו אחר? אגב בשם שלך ניסית לכתוב DEMON ? יעני שד? כי כותבים DEMON ולא DAEMON
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים Daemon רושמים עם או בלי a...יש איזשהו הבדל קטן שאני לא זוכר אותו כרגע...תסתכל במילון.ראה תוכנה - Daemon Tools
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים מחבר חח ואללה אתה צודק לא חשבתי שיש מילה כזו:DAEMON... ראיתי בבילון DAEMON= קשור במחשבים (שרת פרוטוקול או משהו כזה ) וDEMON זה שד,שטן,אדם מזיק... 8)
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני לא יודע מה איתך אבל זה ההגדרה לDaemon בכל מילון נורמאלי :(במיתולוגיה) חצי אל; רו?ח? ר?פ?א?ים; ש??ד, ד??מו?ן, ש??ט?ן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.