עבור לתוכן

תוכנה/משחק ללימוד גיטרה(חשמלית או אקוסטית עם יציאת PL).

Featured Replies

פורסם

אגב, לכל מי שמעוניין, אני עושה סטרימינג של המשחק, ומדי פעם אשתי גם לומדת בס ואנחנו עושים סטרימינג של זה.

http://www.twitch.tv/psychuil

פורסם
  • מחבר

היום חיפשתי להגדיל את רשימת הטראקים.

דבר הוביל לדבר...

ועכשיו יש לי בסביבות ה110-115 טראקים בתוכנה.

פורסם

אשכרה קנית את כל הDLCים?

פורסם
  • מחבר

זה לא מה שאמרתי... ;)

אומנם שילמתי על התוכנה ברצון רב, אבל יש גבול לכל פיראט.

פורסם
  • מחבר

יש DLC שמאפשר IMPORT שממיר את כל הטראקים מהROCKSMITH הישן אל החדש(ומייתר לגמרי את הישן למי שכבר רכש אותו?).

אומנם לא התעסקתי עם כל זה כי אממממ... אצלי כל הסיפור היה קצת יותר פשוט... אבל אולי יעניין אותך לדעת שהאפשרות קיימת.

פורסם

קניתי את הDLC שמוסיף את כל הONDISK של הראשון.

ואין לי מושג איך אפשר להוסיף עוד שירים, כי חוץ מהDLC של שמאשינג אני לא מוצא כלום, עדיין אין קאסטומים (כנראה עוד שבוע בערך), ואי אפשר להוסיף DLCs של הראשון.

פורסם
  • מחבר

דווקא הבנתי שכן אפשר להוסיף DLCs של הראשון אבל רק אם שתי הרגסאות שברשותך על אותה פלטפורמה.

• Yes, you will. Your previous DLC purchases will be transferable without any sort of re-payment, as long as you’re moving them on the same platform (i.e., trying to move your original Rocksmith DLC you got on your Xbox 360 console to a copy of Rocksmith 2014 Edition on PlayStation®3 system will not work). This means that Rocksmith 2014 Edition will see new DLC releases in addition to the vast library already established with the original Rocksmith.

הם אמורים לרדת לך גם לROCKSMITH וגם לROCKSMITH 2014 דרך העדכונים של STEAM או UBISOFT אם קנית אותם בעבר או בהווה.

אבל גם קראתי שיש בעיה בשרתים האירופאים(שלא קיימת באמריקאים למשל) הקשורה או לזה או לIMPORT איכשהוא, ויש אנשים שמחכים לפיתרון.

ספרתי 115 טראקים בערך סך הכל כולל הכל בגרסה המקבילה שהורדתי.

ואני די בטוח שיש עוד כי ידוע לי שיש 3 טראקים של SANTANA ולא מצאתי אותם ברשימה אצלי.

פורסם

אני דיברתי על אלה שלא קניתי P:

אלה שקניתי עובדים מצויין.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מחפש מוכר אמין וזול בeBay שכדאי לקנות אצלו את המשחק (כולל הכבל).

יש הצעות? :)

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שנתתי כבר לינק.

hitaritrade או משהו.

הם הכי זולים, זאת חנות בבריטניה שמוכרים גם דרך EBAY.

השיטה שלהם היא לקנות כמויות אדירות מראש ממפתחי/משווקי התוכנות/משחקים במחיר מוזל.

המחיר שלהם מנצח את כולם בדרך כלל, והיה משמעותית עדיף על כל המקומות האחרים שבדקתי כשהזמנתי(יומיים לפני שזה יצא).

דרך אגב יש כלי שמפותח תחת קוד פתוח שבעזרתו אפשר להוסיף קבצי שירים/מוזיקה לגרסה המקורית.

הוא משמש בעיקרון ליצור CUSTOM TRACKS, אבל באותה המידה אפשר לעשות בו שימוש זדוני, מואהאהאהאהאהאהאהאהא.

אני כמעט על 150 כרגע.

אם רק הייתי יודע איך להפוך את הקבצי CUSTOM של הגירסה הקודמת לגירסה החדשה(בהחלט יתכן שזה יהיה אפשרי/אגלה בקרוב) ואז יש לי בערך עוד 400 להוסיף.

בנתיים אני חייב לומר שאני מאוד נהנה מהSESSION MODE שלו.

אבל התחלתי גם להתרחב לתוכנות אחרות כמו GUITAR RIG שאפשר לעשות בו שימוש עם הREALTONE כבל בעזרת ASIO4ALL(עם באג קצת מרגיז שאפשר לחיות איתו עד שאני אשיג חומרה קצת יותר מקצועית לחיבור גיטרה למחשב).

גם AMPLITUBE תוכנה טובה.

הסאונדים שיוצאים מהם מדהימים.

הם בעצם לקחו את כל החומרה שקיימת, PRE AMPS, AMPS, EFFECTS, כל מה שאתם רק רוצים, ועשו להכל וירטואליזציה ברמה מאוד גבוהה.

זאת אומרת שהחומרה הוירטואלית זהה אחד לאחד לאפקטים שהחומרה הפיזית עושה(כניסה->יציאה).

כל הטוב שבעולם הגיטרות אצלכם על מסך המחשב.

והתוכנות כל כך טובות שאנשים טובים דואגים שהם יהיו זמינות לכולם בגרסאות מעודכנות ומלאות.... if ya know what i mean.

תוסיפו לזה BACKTRACKS ומפות ויזואליזציה לסולמות מתאימים ויש לכם אחלה אימון/חוויה מוזיקלית.

הROCKSMITH דירדר אותי לקחת ברצינות את הגיטרה.

אבל לא על הROCKSMITH לבדו יחיה הגיטריסט.

בין השורות חייבים להשקיע בתרגילים ודרכים אחרות להשתפר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני חייב לומר כמה אני אוהב את הSESSION MODE של התוכנה.

אין אף שיר או קטע מוזיקלי שלומדים לנגן שנותן את מה שהסשן-מוד נותן מבחינת אילתור, מעברים, וזרימה חופשית(בפרוגרסיב).

זה כמו לשחק סולמות וחבלים על רכבת נוסעת, וזה משפר מאוד את האדפטיביות, תפיסת המרחב המוזיקלי, כושר הביטוי.

ובנוסף זה גם כיף לאללה, אני ממש ממש אבל ממש נהנה בסשנמוד.

רק בשביל זה הייתי קונה את התוכנה.

אבל מטריד אותי מאוד הדיליי של הכבל USB שהגיע איתה.

אני חייב לקנות כרטיס מתאים לקליטת HI-Z PL עם ASIO ולהקריק את התוכנה לקבל סאונד מLINE-IN.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

איזה דיליי? לי אין טיפת דיליי.

פורסם
  • מחבר

הדיליי הוא בגלל שאני משתמש בכרטיס קול יעודי, אם אני מגדיר את הכרטיס OB כראשי, ומקנפג את הINI של התוכנה למקסימום ביצועים המתאים למערכת שלי, אין דיליי(ברמת העיקרון).

אבל זה לא ממש נוח להחליף כל הזמן כרטיס קול וכבלים.

ועם GUITAR RIG גם כן יש DELAY פלוס בעיה מוזרה אחרת של תופעה מצטברת בין איפוסים לASIO4ALL, הבעיה נגרמת בגלל הASIO4ALL שבלעדיו אי אפשר להשתמש בכבל USB עם הGUITAR RIG.

כרטיס נורמלי שמיועד להקלטות וכלי נגינה לכל הפחות יפתור לי את הבעיה עם הGUITAR RIG, ואולי גם לROCKSMITH אם אני יעקוף את המנגנון דריוור שלו עם הקראק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים