עבור לתוכן

560 Ti - עוצמת רעש מאוורר, ויציבות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום.

הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti :

הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה.

אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות.

ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום.

ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקיתי כל פעם כמה שיכולתי את הדרייברים שהיו (אבל ללא ccleaner או משהו כזה) ושמתי כל פעם משהו אחר. 327.23, אחר כך 320 כלשהו שבא עם הדיסק, ולבסוף 314.22 שנחשב להכי תקין עם סדרות ה400 ו500 וכולי.

האם זו בעייה תוכנתית אצלי כמו דרייבר של נבידיה או משהו במערכת ההפעלה, או שזה חייב להיות שמשהו לא תקין חומרתית בכרטיס עצמו? מה קורה כאן?

דבר שני שקרה לי ביום הראשון לקבלת ה 560ti, היה שלוש קריסות קרנל מוד של הדרייבר שהיה לי אז, 327.23, ומסך כחול של מוות אחד. מאז אבל, עם הדרייברים השונים, לא קרס לי המחשב בכלל.

win7 32. I5 760, 4gb ram, Intel mobo

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

מה הדגם המדויק של הכרטיס שברשותך?

אולי יצאה גרסה של הכרטיס הזה ללא ללא PWM למאוורר.

יצא לי להיתקל בתופעה כזאת בכרטיס ישן מאוד (8800GT של XFX), קשה לי להאמין שעדין עושים כאלו מאווררים לכ. מסך.

יתכן גם שחיבור המאוורר לכרטיס לא יציב או לא נכון מה שגורם לו לעבוד על 100%

הכרטיס חדש לגמרי מהשקית או שקיבלת אחד משומש "תקין"?

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא gainward gtx 560ti 1024mb

יש למאוורר של כרטיס המסך כבל של 4 חוטים שיוצא ממנו ומגיע לתקע קטן ושקע על הכרטיס של 4 חוטים. אני יכול לנחש שזה החשמל, הסנסור ושליטת המהירות. כל החוטים בצבע שחור.

לא ניתן כל כך לגשת, אחרת הייתי מוציא החוצה מהשקע כדי לראות את התקע ואולי להכניס אותו טוב יותר. פשוט הגישה לא משהו. אבל זה נראה ומרגיש לפחות תקוע בפנים סביר... מהתרשמות כללית שלי. הלוואי והיתה גישה כדי להוציא ולהכניס.

בקשר לחדש או לא, אמנם החנות שלי פתחה את הקופסא כדי להוסיף מתאמים של מולקס לשש פינים, אבל הם אומרים לי שקיבלו את זה מהיבואן כקופסא חדשה, עם המדבקות השקופות איפה שצריך, כלומר לפי מה שהם טוענים לפחות, חדש לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים