פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHzPhysical Memory Total 24574 MBNVIDIA GeForce GTX 260HD 1TB WDתודה רבה.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים אתה מעוניין למכור אותו? הוא לא שווה הרבהיכול להיות רלוונטי לשימושים מסויימים.. אני חושב שהמעבד עומד עם I3 עדכנייםהכרטיס מסך יתאים לסרטי HD למשל
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים תחת המהרה חזקה הוא שווה בכוחו ל-i7 העדכניים, לרוב קצת פחות ולעיתים אף יותר:http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/Huge_CPU_Roundup_OCtober_2013אין מה להחליף מעבד, חבל על הזמן והכסף - שיפור ביצועי עיבוד כללי כבר לא תראה אם תתן לו בהמהרה (זה מעבד די חזק ב-OC, 4GHz זה המון).כרטיס מסךף לעומת זאת, רצוי לשדרג אם אתה רוצה ביצועי גיימינג יותר טובים. והוא מפוצץ בראם, באמת יש לך שם 24GB? אתה אשכרה משתמש בכמות כזו? זו כמות שמספיקה בלי בעיות לשלושה מחשבי גיימינג חדישים.בכל מקרה, אל תשכח שמחשב הוא לא סוס מת אלא אם כן:א. הוא לא מספק יותר את הסחורה מבחינתך.ב. הוא מת. פיזית. ואז צריך להחליף חלקים או מחשב בשלמותו.גם פנטיום 4 יכול להיות מספיק למשתמשים מסויימים (מסויימים מאוד). מעבדי C2D יספיקו לרוב האוכלוסיה, למרות שהם כבר מיושנים מעט.אז סוס מת? תגיד לי אתה. אני לא חושב ככה בכלל.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים למה סוס מת? I7 עם 24GB RAM?לאיזה שימושים הוא לא מספיק לך?סתם להשוואהhttp://www.anandtech.com/bench/product/47?vs=287בשביל לרענן מפרט שכזה הייתי קונה SSD ומשדרג כ.מסך - במידה ומשחקים על הפרקnat64x - הערכת מחיר מאוד הגיונית, אולי יותר בכיוון 5.99 שקל להכל?? מעבד i7 אשר רלוונטי גם לביצועים של מעבדי i5/i7 של היום.זיכרון 24GB DDR3 שיספיק בהחלט למערכות ההפעלה הקרובות ולרוב המוחלט של היישומים למחשב שכזה*עריכה*דוד משה הקדים אותי נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי CyAn1de
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מחבר לגבי הזכרון הנתון מדוייק. לפי דעתי אין לי שימוש ברובו אבל השגתי אותו במחיר מעולה בזמנו..כמה לדעתכם מחשב כזה מתומחר כיום? והאם יש צורך בהחלפת רכיב כלשהו שתגרום להבדל משמעותי בביצועים?
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים הוא מתומחר ככה שיהיה לך הרבה יותר משתלם להשאיר אותו אצלך מאשר למכור אותו ולקנות חדש. בכמה היית קונה מחשב מ-2009? בטח ב-33% ממה שהיית קונה מחשב חדש בעוצמה שלו. מחשב חדש וחזק יותר יעלה בערך פי 4 מהמחיר שבו תמכור את המחשב הנוכחי שלך, וגם אז יתן אולי 15% יותר בביצועי עיבוד כללי (ביצועים גרפיים זה סיפור אחר כבר).וכן, אני דווקא מסכים עם התמחור שהציע nat64x. אני יודע שלא הייתי קונה את הרכיבים הללו במחיר גבוה יותר, ובצדק בעיני.מה שכן, הוא חיפף עם הזיכרון. 24GB לא קונים ב-40 שקל, גם לא יד שניה (אל תתחכמו לי עכשיו עם בוחטה של 48 סטיקים של 512MB SDRAM).בכל מקרה, אם אתה בקטע של גיימינג, שדרג את כרטיס המסך והמהר במעט את המעבד. כלכלית- זה פשוט לא משתלם לך להחליף.
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים במידה ובמחשב הזה אין SSD, אז מומלץ גם SSD שיגרום למחשב הזה לטוס, לעומת דיסק מכאני, פרט למשחקים שפה דרוש כרטיס מודרני ואתה מסודר
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מה שכן, הוא חיפף עם הזיכרון. 24GB לא קונים ב-40 שקל, גם לא יד שניה (אל תתחכמו לי עכשיו עם בוחטה של 48 סטיקים של פיספסתי ספרה. חשבתי שמדובר ב-2GB בלבד. לא נפוץ שיש כל כך הרבה זיכרון... זה בערך מחיר של 70 ש"ח עבור סטיק 4GB.ציאניד, לא מזמן קניתי מעבד I7 כזה בפחות. נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים מחשב סביר בהחלט. את הכרטיס אולי תשפר. והמעבד ניתן להמהרה לדעתי שווה באיזור 850 בהנחה שהמארז\ספק לא גנריאבל תשאיר אותו. שווה לך.בהצלחה.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים אם תחליט לקנות כרטיס מסך אז סידרה 6XXX של AMD או 5XX של nVidia זה אופציות טובות
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים חוץ מזה שאתה יכול בכיף למכור חצי מהזכרון שלך. עכשיו המחירים של ה DDR3 יקרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.