עבור לתוכן

צריך המלצה ל2.0

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח

חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי)

נ.ב.

סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו

בתודה עידו

IR

פורסם

הסאב עובד.... תשים מוזיקה ותשמע את הבאס.... לפי מה שהבנתי אין מקום שכתוב שיש לך 2.1....

המערכת שלך מפצלת את הבאסים ואת הקול לא המחשב. הבאסים יוצאים מהבאס והקול מהרמקולים

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל אם אני מחבר את הסאב ואת ה2 בניפרד אז הכרטיס נותן לי צלילים יותר נמוכים לסאב וצלילים רגילים ל2 למרות שגם ככה זה ממש ממש לא רע אבל אם אפשר אז למה לא

פורסם

אין לך שם כניסה לסאב וופר (ב-YAMAHA). זה עובד על כבל MINIJACK אחד וזהו, אתה לא יכול לעשות את זה.

בקשר לשאלה השנייה, של עוד 2 רמקולים: טכנית זה אפשרי, אבל תצטרך להגביר ולהנמיך במקביל את ה-2 הקדמיים ואת ה-2 האחוריים... מתחיל להיות מגעיל. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים