פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים שלוםכמובן יש לי ווינדוס 8 64BIT כשאני עושה חיפוש עידכונים הוא לא מוצא כלום ובאתר שלהם כתוב שיש איזה בעיות אם הגרסה לחלק מהאנשים ולכן אין את ההורדותיש לי את הווינדוס בעברית, יש בכלל 8.1 בעברית?
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים אתה צריך להוריד עדכון ספציפי כדי שתפתח האופציה בSTORE שלהםאם אני זוכר נכון מדובר על KB2871389 אחרי שתתקין אותו תפתח האופציה של העדכון בSTORE
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים גם לי יש את הבעיה הזו...(אנגלית)עדכנתי את כל העדכונים שהוא מצא ליאבל כשהוא שולח אותי לחנות אני לא מוצא את העדכון...ואגב אחרי העדכון האחרון (KB2883201) העכבר שלי של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר)
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים יש מצב שהורידו את העידכון מהחנות אולי רק לRT, וללא קשר העידכון לא לחלונות ENTERPRISE.
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים מחבר איך אני בדוק איזה גרסה יש לי ?והורדתי את כל העדכונים אתמול בערב נפתח לי ההתקנה של 8.1 עשיתי המשך ואז הוא אומר לא ניתן להוריד מכאן כנס לחנות ובחנות אין כלום
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים יש מצב שהורידו את העידכון מהחנות אולי רק לRT, וללא קשר העידכון לא לחלונות ENTERPRISE.וואלה ? לא ידעתי...למה לא ?אז מתי הוא יצא לENT ?
פורסם 2013 באוקטובר 2211 שנים מחבר אז שאלתי איך אני בודק איזה גרסה יש לי של הווינדוס?ואמרתי שבחנות לא ראיתי את זה ועשיתי גם חיפוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.