פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים ^ לא הוא לא... אם הוא ימצא משהו על מחשב זה יהיה שיא חדש, לא סתם הוא קל.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מי דיבר על AVG?מדברים על NOD לאומת MSE..אתה לא צריך לדבר על זה פשוט ידוע שאתה ספציפית בכלל משתמש בAVG וגם ממליץ עליו למרות שAvast וMSE עדיפים עליו, Best Free Antivirus Software - Updated 30 September 2013 .אגב אתה התכוונת לכתוב לעומת כי לא נראה לי שMSE היא אומה.פותח הדיון תתקין תוכנת אנטי וירוס אחת.כשהרשיון של ESET NOD32 Antivirus ייגמר תעבור לAvast/MSE .
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים טעות שלי התכוונתי לכתוב לעומת..מה לעשות אני מעדיף את AVG (מסיבות מסוימות ולווא דווקא בגלל ההגנה למרות שגם בהגנה הוא מצוין).דיברנו כאן על NOD , לא ניתן להשוואת אותו ל-MSE. גם את AVAST ל-MSE לא ניתן להשוואת אין כאן שאלה בכלל AVAST זוכה בכל.הקישור שהבאת לא משקף כלום חוץ מדעה אישית של הכותב... MSE פשוט לא עושה את העבודה, לא משנה למה תשווה אותו.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים MSE פשוט לא עושה את העבודה, לא משנה למה תשווה אותו.ובדרך כלל כל פעם שמישהו מבקש המלצה פה בפורום רוב ההמלצות הם Avast/MSE כנראה כי הם כן עושים את העבודה.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים ^ לא.. כנראה בגלל שאנשים משתמשים בהם בלי להשוואת למשהו אחר.^אתה מתכוון לרשום להשוות.אז בעצם מה שאתה אומר זה שהרוב לא מבינים וסתם ממליצים על Avast/MSE ורק אתה מבין שהם לא עושים את העבודה
פורסם 2013 באוקטובר 2412 שנים הייתי שנים עם nod אך האחרון עושה בעיות תחת windows 7 עם התקני usb מסויימים...כיום משתמש ב-MSE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.