עבור לתוכן

שיתוף טיפול בעיית שדרוג מווינדוס 8 ל8.1 שגיאה 0xc00000e9

Featured Replies

פורסם

ובכן היה לי ווינדוז 7 , ביצעתי שדרוג לווינדוז 8 פרו - לאחר מכן ביצעתי עדכונים וניסיתי להתקין את ה8.1 (חייב עדכון כדי שיהיה לך את האופציה) לאחר שביצעתי את העדכונים והפעלה מחדש ניסיתי לשדרג .

הכל טוב ויפה מוריד את הקובץ ומבצע שדרוג , אבל בום פתאום עושה בעיה ונותן את השגיאה שכתבתי בכותרת עם תוספת של I/O UNEXPECTED ERROR בדרך כלל זה מרמז על דיסק קשיח לא תקין או דיסק חיצוני שמחובר להתקן .

שחזרתי אחורה - ממליץ להצטייד בדיסק של ווינדוז 8 לפני ההרפתקאה כי אולי תצטרכו לשחזורים - ובדקתי את המערכת שלי , הדיסקים היו תקינים שום התקן לא היה מחובר , וביצעתי sfc /scannow וcheckdisk /f /r שזה בדיקה מעמיקה ותיקון - לא נמצאו תקלות .

בוצעו גם בדיקות עם תוכנות חיצוניות לא היה לי שום סקטור פגום (מדובר על דיסק SSD של CORSAIR)

אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שאני מתקין במצב IDE ולא במצב AHCI (אופציות בביוס) ואין תמיכה , אמרתי יאללה נחליף את האופציה לAHCI - בגלל שהחלפתי לAHCI אז המערכת הפעלה הישנה לא תעבוד אמרתי נתקין מחדש התקנה נקייה וננסה (אולי גם השדרוג הביא מחלות)

ביצעתי התקנה נקייה על AHCI כולי מבסוט - עושה אותם דברים ובום עדיין אותה תקלה , פה כבר דיברתי עם מיקרוסופט - שכמובן לא מוצאים פתרון לבעיה ובספק שיודעים מה זה ahci או IDE - למרות שהתמיכה הייתה נחמדה אמרו שהם בודקים ויחזרו אליי מחר .

אני כמובן קורא באינטרנט רואה מגוון אנשים שנתקעים באותה בעיה ולא יודעים מה לעשות(רוב הבעיות היו עם כונני סאמסונג, לידיעתכם) - אמרתי נלך הפוך על הפוך- בגלל שלא היה לי שום דיסק מחובר ושום דבר שיכול להפריע - אז פשוט חיברתי דיסק חיצוני וביצעתי שדרוג שהדיסק מחובר למחשב .

באופן פלא ההתקנה הצליחה בלי שום בעיה (אני בכלל רציתי להגיע למצב שהוא נותן לי את המסך ואני מנתק את הדיסק החיצוני לוחץ על אנטר ואז הוא יצליח) משמע הפוך על הפוך עבד .

מחר אעדכן את מיקרוסופט שזה הפתרון המוזר שמצאתי - אולי יעבוד אצל אחרים - והחלטתי לשתף פה כי בטח יהיו עוד שיתקעו על אותם דברים .

באופן כללי , אני לא ממליץ לשדרג בכלל לווינדוז 8.1 - תנו למיקרוסופט להתרחבש עוד איזה חודשיים שלוש והם בטח יוציאו תיקונים שיקצרו תהליכים .

הם ממש אבודים שם עם המצב כרגע.

ומאוד מומלץ לגבות את החומר כי יש אופציה בשחזור של RESET(שם טיפה שונה) שזה לא הפעלה מחדש למחשב זה שומר לך את כל הקבצים אבל מוחק לך את כל התוכנות המותקנות(במקרה של שדורג) ובמצב כזה עדיף פשוט להחזיר אחורה לווינדוז 8/7 (לדעתי)

קראתי פה בפורום על STEELSERIES שעלולים לעשות בעיות ובכלל כל דרייבר שיש לו תוכנת ניהול - לי אישית יש מקלדת ועכבר של לוג'יטק וגם חשבתי שזאת יכולה להיות בעיה - אבל לא ביצעתי החלפה שלהם - אפשר לנסות - זה גם יכול לעבוד אם תחברו מקלדת/עכבר פשוטים(ותנתקו את המקלדת ועכבר של לוג'יטק/STEELSERIES) רק לשם התקנה .

מקווה שסייעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים