פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים שלום לכולם ! אני שחקן וותיק בקול אוף דיוטי והחלטתי להתחיל לעשות קומנטרים ולהראות לכולם את גדולתי. בסרטון היכרות זה אני מארח את כוכב היוטיוב פיסטוטה שהסכים להתארח אז בלי יותר מידי דיבורים הנה הקומנטרי הראשון שלי מקווה שנהנתם,תנו סאב ולייק זה יעזור ויתן לי מוטיבציה.
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים ואו אחי מגיע לך סאב!!! שלחתי לך הודעה בפרטי ביוטוב תענה לי כמה SENSITIVITY אתה משחק כי אתה פוגע ממש כמו אלוהים
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים בואנה אני לא מבין כמה קשה לכם להבין שאת אף אחד פה לא מעניין הקומנטרים שלכם באמת חלאס אתם אשכרה מאמינים שכותבים לכם ברצינות דברים כמו כמה חיכיתי לזה!!! מי מכיר אותכם בכלל תבינו שזה לא מעניין אותנו איך שאתם משחקים פאבליק ומדברים תוך כדי תחשבו טוב לפני שאתם שולחים תדברים האלה פה עלק אבוקדוגיימינג רציני מה אתה מסכן? מילא אתה ילד בן 12-13 גג אבל אם אתה בן 16-17 המצב שלך קשה אחי צא קצת מהבית אחי תדבר עם אנשים אמיתיים על נושאי החיים שלכם אל תשלח את זה פה. וגרג אם אתה קורא את זה אתה אולי הקומנטייטור היחידד שבסדר לא שאני חושב שכל מה שאתה מדבר זה מעניין פשוט יש לך הרבה שאוהבים את הקומנטרים שלך ויש לך גם 9000 סאבס אז אתה לא מפרסם את זה בפורומים, אבל הם חבורת מסכנים..
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים מחבר הנה עוד נטול השכלה שלא הבין שזה פרודיה.יש לך שם של זונה שוודית יקאקא
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים הנה עוד נטול השכלה שלא הבין שזה פרודיה.יש לך שם של זונה שוודית יקאקאבעיות עם העם השוודי?!?!jag ska slo dig boklenges med en cyklande fisk!
פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים הנה עוד נטול השכלה שלא הבין שזה פרודיה.יש לך שם של זונה שוודית יקאקאתאמין לי כמה ש SEEDY לא בן אדם משכיל הוא הבין שזה פרודיה וכל מה שהוא כתב זה בהבנה מלאה שזה פרודיה.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים הנה עוד נטול השכלה שלא הבין שזה פרודיה.יש לך שם של זונה שוודית יקאקאאני מזהיר אותך, זה לא המקום לקלל פעם הבאה אתה עף מפה.ויש לי רעיונות לפרק הבא דבר איתי בוא לטימספיק 212.199.164.135:9910
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים עזוב אני זונה שוודית נטולת השכלה ולא ראיתי תסרטון אפילו לפני שרשמתי פשוט ראיתי שזה קומנטרי אז וויתרתי ישר ואם זה פארודיה אז אתה בנאדם ממש מצחיק אני מתנצל מקרב לב מאיך שדיברתי.... יאאלה טוס מיפה תודה
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מחבר עזוב אני זונה שוודית נטולת השכלה ולא ראיתי תסרטון אפילו לפני שרשמתי פשוט ראיתי שזה קומנטרי אז וויתרתי ישר ואם זה פארודיה אז אתה בנאדם ממש מצחיק אני מתנצל מקרב לב מאיך שדיברתי.... יאאלה טוס מיפה תודהואללה סתום תפה שלך מי אתה יאפס ?וdivine אתה חנון
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים בעד סכום סימלי אני מוכן לחשוף את הזהות האמיתית של AVOKADO!!!(אני באמת יודע מי זה)
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מחבר בעד סכום סימלי אני מוכן לחשוף את הזהות האמיתית של AVOKADO!!!(אני באמת יודע מי זה)מי אתה יפישר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.