עבור לתוכן

איך אני יודע כמה וואט המחשב שאני הולך לקנות ייצרוך?

Featured Replies

פורסם

יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?

פורסם

יש את האתר הזה http://www.jscustompcs.com/power_supply/

אבל הוא לא כל כך מדוייק כי לפי החישוב שלו המחשב שלי צורך מעל 300W למרות שהספק שלי הוא HEC 300W

פורסם

האתר הזה לא ממש מדוייק בלשון המעטה.

גם לי הוא מראה מעל 300W והספק שלי הוא כמו שלך (HEC300W)

פורסם

המחשב שלי צורך 430 (בגלל כל המאוררים)

והספק שלי כמו של שניכם

Hec-300

:-X

פורסם

המחשב שלך לא צורך 430.

פשוט

האתר הזה לא ממש מדוייק בלשון המעטה.

זה הכל.

פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה לחשב בכלל??

פשוט תקנה ספק של 400W וזהו.... אני בספק אם תצטרך יותר מזה...

פורסם

1) אתה יכול לבדוק כל רכיב שאתה רוצה לקנות באתר היצרן ולראות כמה W הוא דורש.

2)300W יכול לספק מחשב P4 עם כרטיס מסך חזק, ומספק מאווררים, אולם אם אתה מתכוון להשתמש במספר מאווררים, כוננים אופטים וכוננים קשיחים, כדי ללכת על הצד הבטוח ולמנוע מאמץ מיותר על הספק(שיאריך את החיים שלו) עדיף לקחת 350W ואם יש לך כסף ורוצה ללכת על 100% בטוח אפשר ללכת על 430W.

אם תרשום כאן מפרט בסיסי נוכל לעזור לך קצת יותר, אני אישית לא הייתי קונה פחות מ350W כיום, מכיוון שדרישת כרטיסי המסך והמעבדים רק בעליה, כמו כן מוצרי USB דורשים עוד ועוד כוח.

פורסם

המחשב שלי צורך משהו כמו 250W כולל המסך (מדידה בשקע).

יש למחשב הספקים רגעיים שיכולים להיות יותר גבוהים בהרבה, בשביל זה צריך ספק טוב וספק שבאמת מספק מה שרשום עליו (ספקים ג'נריים ב 80 שקל שכתוב עליהם 300W בקושי נותנים 200W ונוטים להישרף בלי סיבה ושורפים ציוד נוסף יחד איתם).

ספק איכותי כמו HEC300AR-T יסחוב כמעט כל מחשב, צריך באמת לשים בו משהו רציני כדי שלא.

פורסם

איזה מכשיר צריך בשביל למדוד בשקע ?

פורסם

מד זרם שיכול לעומד במתח גבוה (220V). יש מכשירים שנקראים רק מודד או מולטימטר שיכולים למדוד זרם עוד דבר (מתח/התנגדות).

וידע בחשמל במתח גבוה, אחרי הכל אתה צריך לפרק את השקע ולחבר את המד זרם בטור למחשב וזה די מסוכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים