פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים שקט קונה, סיכוי גדול ל-MSIOC עוזר, סיכוי בינוני עם GBסאפיר לפעמים טוב ולפעמים רע, לא בטוח.מקווה עד סוף השנה להתנסות עם שלושתם כדי לדעת
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים אז אתה אומר לי לקחת GB אם אני רוצה לעשות OC קטן ללא העלאת תדר (משהו כזה חח כי אני רוצה לעשות אבל לא OC גדול אלא קטן)ועוד שאלהה MSI GAMING הכוונה לMSI TWIN FROZER ?
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מחבר אגב, איך כרטיס ה-280X? הוא באמת טוב למשחקים ומריץ אותם חלק? כי הוא די זול ביחס ל-GTX770.. הוא יציב והכל?
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מחבר לא חושב חח..נסכם את זה בקצרה:אם אני לא מבצע OC בעתיד, לקחת את ה-WF3 או ה-DUAL X?ואם אני כן מבצע בעתיד אז לקחת את ה-VAPOR-X.. נכון?הוא רועש?
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים אתה שואל את אותן השאלות שוב ושוב, ולא מסכם בקצרה דבר.אם ההפרש הכספי בין DUAL-X ל-WINDFORCE הוא 100 שקלים או פחות, אמליץ על ה-WINDFORCEאם אתה מבצע המהרה, אין לך הרבה לבצע בין כה וכה, במצב כזה גם ה-WINDFORCE יהיה מומלץ.אף אחד מהם לא רועש, לפחות לא בצורה מפריעה לרוב.
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים אתה שואל את אותן השאלות שוב ושוב, ולא מסכם בקצרה דבר.אם לא הבנת את זה עד עכשיו אתה בבעיה...
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מחבר אם לא הבנת את זה עד עכשיו אתה בבעיה...הבנתי שב-WF המתחים נעולים ולכן הוא לא ממש טוב ל-OC.. ולכן ה-VAPOR יהיה העדיף ביותר ל-OC
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים מחבר בשורה התחתונה אם אני לא מבצע OC אז לקחת של GB ואם אני כן מבצע אז את ה-VAPOR?ה-VAPOR ממש טוב ל-OC?
פורסם 2013 באוקטובר 2212 שנים ואיפה הMSI בכל הסיפור ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? בגלל מערכת הקירור ? כי הוא שקט יותר מכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.