עבור לתוכן

PhysX שווה משהו ?

Featured Replies

פורסם

[h=3]האם ה PHYSX שאם אני מבין נכון הוא מואץ חומרה רק ב NVIDIA (או אפילו רק נתמך ?) זה משהו ששווה בגללו לקנות כרטיס מסך מבית NVIDIA בגלל גיימינג ?[/h]

פורסם

רק אם אתה יודע שיש משחק ספציפי מאוד, שבגללו אתה קונה כרטיס חדש והמשחק משתמש בפיזיקה.

פורסם
  • מחבר

לא משהו ספציפי, אני רוצה שכל המשחקים יעבדו טוב (BF4, AC4, WD, GTA5, BATMAN). אני גם נוטה לכיוון NVIDIA בגלל הדריברים שמתוחזקים ליותר שנים וגם שהם פחות רועשים / צרכני חשמל, אז מישהו העלה לי עוד נקודה שרציתי לבחון עד כמה זה משפיע.

פורסם

שזה לא יהווה מדד..

פורסם
  • מחבר

האם ה 760GTX מומהר (מהמפעל) באמת לא עדיף בסה"כ על ה R9 280X ?

פורסם

לא עדיף, הוא חלש משמעותית

פורסם
  • מחבר

איזה דגם אתה ממלית מסדרת ה 280X שיהיה עם מספיק זכרון ומומהר כדי שיחזיק כמה שיותר (שנים) ומצד שני שלא ירעיש יותר מדי (שאני בטח לא ישמע אותו כשאני לא משחק וגם אז עדיף שיהיה שקט, בהנחה כמובן שיש מארז כמו R4 או DS1).

פורסם
לא עדיף, הוא חלש משמעותית

לא הייתי בהכרח אומר "משמעותית". תלוי. 760 מומהר מהמפעל יהיה בסדר גודל ביצועים של 670 פלוס מינוס.

ברזולוציה 1920x1080 סטנדארטית, R9 280X סטוק יהיה חזק ממנו בכ- 7%-8% ממוצע לפי TPU (אולם יותר ברז' 1600p)

מצד שני כמובן שאוברקלוק ניתן גם לעשות ידנית.

גם לא הייתי אומר ש-PhysX לא מדד. מלבד 25 משחקים עם תמיכה בהאצת חומרה ששוחררו, ישנם כמה משחקים מצופים שכבר יודעים שמקבלים אקסטרא אפקטים עם האצת חומרה, כגון

Batman: Arkham Origins

Call of Duty: Ghosts

EverQuest Next

Project CARS

Star Citizen

Witcher 3

אזכיר גם את Unreal Engine 4 שיבוא עם PhysX 3 מובנה, ואנחנו יודעים כמה המנוע יהיה פופולארי.

גם היו הכרזות מעניינות מאנוידיה בנוגע לפיזיקס (FLEX). ולגבי ביצועים הוא רק הולך ומשתפר הן ל-CPU והן ל-GPU.

רוב המשחקים שאנחנו ראינו עבדו על גרסאות ישנות.

להזכירך PhysX הוא רק פיצ'ר אחד מני רבים בצד הירוק.

פורסם
  • מחבר

SYNDROME, אז אני מבין שאתה מחסידי הירוקים... היום ל 1920 על 1200 היית ממליץ על איזה כרטיס ? (מהרשימה שרשמת נראה לי הייתי משחק ב BATMAN ו STAR CITIZEN).

כדאי להמתין ולחכות ל GTX 760 TI l ? כמה הוא צפוי לעלות ?

פורסם

בוא נאמר שיש דברים שחשובים לי יותר מאשר הפרשי המחיר או מי מנצח את מי בבאנצ'ים. אבל לי יש את ההעדפות שלי. זה לא אומר שאני פוסל על הסף כרטיס אדום עבורך. אני יכול לענות על שאלות, לספק מידע. אבל לא אחליט מה טוב לך.

לא בדקתי צפי לתמחור ה 760ti. לא יודע לתת לך המלצה ספציפית, בטח שלא בלי תקציב (?)

פורסם

אין כאן מקום להשוואה, ה-280X עדיף נקודה.

אם אתה ממהיר את ה-760 אתה לא יכול לא להמהיר את ה-280X וכאן יש מנצח ברור והמרחק בביצועים אפילו גדל כי ה-280X אוברקלוקר טוב מ-760..

פורסם

הוא דיבר על כרטיס מומהר מהמפעל מול כרטיס סטוק. אם המהרה ידנית תתבצע מן הסתם הפער יגדל. וכאמור כבר עכשיו קיים פער.

ה-280x עדיף *מבחינת הפרשי fps ממוצע* ופה באה נקודה. זה אפילו לא כולל בחינת $\fps ממוצע (TPU מראים יתרון ל-760 ברז' שלו, אולם עוד לא טרחתי לבדוק מחירים בארץ).

ושוב, אני לא אומר לו לקחת דווקא 760, אבל מקום להשוואה תמיד יש. אני יזרוק סתם דוגמא לאוויר, אני מדגיש *דוגמא* - אם הבחור מחליט ביום בהיר לשים על מסך תומך G-Sync, בדיוק בנקודה הזאת 760 מעיף 280x לכל הרוחות. אבל זאת רק דוגמא כן ? :)

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משהו באזור של ה 1300 ש"ח (אפשר חריגה למעלה טיפה אם זה מצדיק את זה).

חשוב לי:

- שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (ברור לי שבסוף צריך להתפשר בהגדרות) למסך 24".

- שיהיה שקט (שאני לא אשמע אותו כשאני לא משחק וגם כשאני משחק אני מעדיף שלא במארז שקט).

לא איכפת לי אם הוא מומהר או לא כל עוד הוא עומד בתנאים הללו.

פורסם

לפי זאפ בלבד, ולא כחלק מרכישת מחשב חדש, זאת נקודת הפתיחה שלך:

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-gtx760-2gb-n760oc-2gd-p-14962

אבל, אני מניח שיהיה לך קשה לסרב לאחד מאלו בתוספת 150-200ש"ח:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20671

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20612

אני משער ששקט שלושתם יספקו (למרות שלא קראתי על ההקירור Dual-X).

מבחינת ביצועים באופן כללי, הרדאונים מובילים כאמור, והג'יגהבייט מומהר יפה (טכנית אני מניח שזה עונה לך על הסעיף הראשון).

היתרונות של הג'יפורס במקרה הזה מגיעים בתצורת פיצ'רים\דריברים\תמיכה (כאחד), וצריכת חשמל. אפרט לפי בקשה.

אם מסתובבות להן מציאות אחרות, כבר יקשרו לך פה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים