עבור לתוכן

איזה סרגל כלים הכי מתאים ל 64enternet explorer 10 סיביות?

Featured Replies

פורסם

............................................................................

פורסם

ולמה אתה צריך סרגל כלים לדפדפן ? ובהקשר לשאלתך רק סרגל כלים שהוא עצמו 64 יתאים.

פורסם

אז אתה מחפש ספוילר למשאית זבל ששמה IExplorer? שיהיה לך בהצלחה

פורסם

מה זה "סרגל כלים" ?

ולא תקח ללב בקורות על האינטרנט אקספלורר. הוא עובד כיום מצוין

והמשמיצים כנראה אפילו לא ניסו אותו בגרסאות 9 ומעלה.

פורסם

זה נראה שהם לא שינו כלום בין גרסה 9 ל-11...

פורסם

כי כל מה שהם עושים איתם זה למלא אותם בפאטצ'ים נגד בעיות אבטחה וכמה "טיפולים קוסמטיים"

פורסם

כבר הזהרתי אותך מפני המשמיצים !

מילא אם היו משתמשים בו, כמוני - אבל הם לא.

פורסם

^ השתנה בין הגרסאות?

פורסם

עובדה מעניינת: ברשותי לפטופ עם וינדוז 8.1 של חברת דל. מאז שקניתי אותו (מזה כמעט שנתיים) הייתי חייב להשיג דרייברים למחשב דרך אתר היצרן שהגביל את ההורדה ממנו רק לדפדפן IE.

אז ככה שיוצא לי להשתמש פעם בחודש בדפדפן הזה שבגללו אחרי כל סיישן אני צריך טיפול פסיכולוגי.

עריכה: וגם מקלדת ועכבר חדשים.

נערך על-ידי romansah9

פורסם
^ השתנה בין הגרסאות?

מה השתנה ? לא יודע וגם לא מענין אותי.

[h=1]If it ain't broke, don't fix it[/h]אני בטוח שיש מידע על השנויים ברשת............

פורסם
הייתי חייב להשיג דרייברים למחשב דרך אתר היצרן שהגביל את ההורדה ממנו רק לדפדפן IE.

איך הגעת למסקנה הזאת?

פורסם

בדקתי אתמול. הם שינו את זה, כנראה מאז שהם חידשו את האתר קצת אחרי יציאת וינדוס 8.

אישית נכנסתי אתמול דרך הדפדפן IE וזה פשוט חירפן אותי- איטי ונתקע מידי פעם, בעיות בתצוגת תכנים, ושלא אתחיל בכל בעיות הבטיחות.

שלא תחשוב שיש לי איזה גרוטאה שאני מריץ עליה את הדבר הזה (תבדוק במפרט שלי בצד), אבל עדיין זה מרגיש כאילו אין לי ממש אינטרנט 70Mb ואני מריץ הכל על מחשב של פנטיום 4.

פורסם

אני חושב שזה בגלל שאתה HATER, נכנסת למאגר הHATERים של MS......... והאמת ... אחרי מה שקראתי, מגיע לך. :biglaugh:

פורסם

אני אמנם לא משתמש באקספלורר, אבל אין ספק שהוא ברמה די גבוהה היום. בעל תאימות גבוהה וביצועים טובים.

פורסם
אני אמנם לא משתמש באקספלורר, אבל אין ספק שהוא ברמה די גבוהה היום. בעל תאימות גבוהה וביצועים טובים.

1+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים