פורסם 2013 באוקטובר 1911 שנים ............................................................................
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים ולמה אתה צריך סרגל כלים לדפדפן ? ובהקשר לשאלתך רק סרגל כלים שהוא עצמו 64 יתאים.
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים מה זה "סרגל כלים" ?ולא תקח ללב בקורות על האינטרנט אקספלורר. הוא עובד כיום מצויןוהמשמיצים כנראה אפילו לא ניסו אותו בגרסאות 9 ומעלה.
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים כי כל מה שהם עושים איתם זה למלא אותם בפאטצ'ים נגד בעיות אבטחה וכמה "טיפולים קוסמטיים"
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים כבר הזהרתי אותך מפני המשמיצים !מילא אם היו משתמשים בו, כמוני - אבל הם לא.
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים עובדה מעניינת: ברשותי לפטופ עם וינדוז 8.1 של חברת דל. מאז שקניתי אותו (מזה כמעט שנתיים) הייתי חייב להשיג דרייברים למחשב דרך אתר היצרן שהגביל את ההורדה ממנו רק לדפדפן IE. אז ככה שיוצא לי להשתמש פעם בחודש בדפדפן הזה שבגללו אחרי כל סיישן אני צריך טיפול פסיכולוגי.עריכה: וגם מקלדת ועכבר חדשים. נערך 2013 באוקטובר 2011 שנים על-ידי romansah9
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים ^ השתנה בין הגרסאות?מה השתנה ? לא יודע וגם לא מענין אותי.[h=1]If it ain't broke, don't fix it[/h]אני בטוח שיש מידע על השנויים ברשת............
פורסם 2013 באוקטובר 2011 שנים הייתי חייב להשיג דרייברים למחשב דרך אתר היצרן שהגביל את ההורדה ממנו רק לדפדפן IE. איך הגעת למסקנה הזאת?
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים בדקתי אתמול. הם שינו את זה, כנראה מאז שהם חידשו את האתר קצת אחרי יציאת וינדוס 8.אישית נכנסתי אתמול דרך הדפדפן IE וזה פשוט חירפן אותי- איטי ונתקע מידי פעם, בעיות בתצוגת תכנים, ושלא אתחיל בכל בעיות הבטיחות. שלא תחשוב שיש לי איזה גרוטאה שאני מריץ עליה את הדבר הזה (תבדוק במפרט שלי בצד), אבל עדיין זה מרגיש כאילו אין לי ממש אינטרנט 70Mb ואני מריץ הכל על מחשב של פנטיום 4.
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים אני חושב שזה בגלל שאתה HATER, נכנסת למאגר הHATERים של MS......... והאמת ... אחרי מה שקראתי, מגיע לך.
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים אני אמנם לא משתמש באקספלורר, אבל אין ספק שהוא ברמה די גבוהה היום. בעל תאימות גבוהה וביצועים טובים.
פורסם 2013 באוקטובר 2111 שנים אני אמנם לא משתמש באקספלורר, אבל אין ספק שהוא ברמה די גבוהה היום. בעל תאימות גבוהה וביצועים טובים.1+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.