עבור לתוכן

איזה 280X עדיף?

Featured Replies

פורסם

אתה לא יכול להשוות תוצאות בשתי מערכות בדיקה שונות...

וזה לא רק מערכת הבדיקה, בשני האתרים האלה מודדים ומציגים תוצאות בצורה שונה לחלוטין.

הם מודדים רעש ממרחק שונה בשני האתרים, מרחק של 3 אינץ' בראשון ו - 75CM בשני.

בנוגע לטמפ', באתר הראשון מציגים Delta שזה ההפרש מטמפ' החדר לעומת האתר השני שבו מוצגת הטמפ' הנמדדת עצמה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא עשה סלט מהתוצאות, באחד לקח צריכה של מערכת בדיקה מלאה כולל כרטיס ובשני רק צריכה של כרטיס מסך..

פורסם
  • מחבר

צודקים, יכול להיות שעשיתי סלט שם.

אם זה מעניין מישהו, ולכל אחד אחר שנתקל בבעיה הזאת, הנה התשובה שקיבלתי ב Tom's Hardware:

Oh I see. So, depends on your needs. Temps and noise for MSI or performance and warranty for GIGABYTE.

(Personally I would still going for MSI since the performance gap is small but the noise is not.)

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1847102/gigabyte-280x-msi-280x.html#xtor=EPR-8809

פורסם

ה - MSI ככל הנראה שקט יותר אבל זה בא יחד עם טמפ' גבוהות יותר כמו שאפשר לראות בביקורת של Techpowerup.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת פשרה על טמפרטורות גבוהות?

פורסם

שבגלל שהוא שקט יותר הוא מקרר פחות טוב (כנראה בגלל מאווררים חלשים או שמוגדרים על מהירות סיבוב נמוכה).

פורסם
  • מחבר

חח זה הופך לעוד סוג כזה של דיון שלא יוצא ממנו מסקנה.

שורה תחתונה - איזה מ3 הכרטיסים עדיף?

נכון לעכשיו אם הייתי קונה משהו הייתי הולך על ה GB, בגלל האחריות.

פורסם

כל העובדות מונחות לפניך, נשאר לך לבחור.

פורסם

ככל הנראה מהירות סיבוב נמוכה, אני הייתי הולך עם MSI אבל זה גם בגלל שאני פשוט אוהב את קו המוצרים שלהם מהשנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר
כל העובדות מונחות לפניך, נשאר לך לבחור.

כל העובדות, למעט מידע על ה vapor x...

איך הוא משתווה ל2 הכרטיסים האחרים?

פורסם

תגיד דניס, אתה מעודכן ש-MSI שחררה ביוס מעדכן ל-280X שהופך את בחינות הפרופיל ב-TPU ללא אקטואליות, כע? קרא עמוד אחרון שם

פורסם

תאמת לא שמתי לב לזה.

הם כותבים שם שעם הביוס החדש הטמפ' הגיעו ל - 82C (זה בסטוק או OC ? כנראה הראשון), זה עדיין לא משהו בכלל (הכרטיס של אסוס הגיע ל - 70 ו - 72 אחרי OC, ואני בטוח שה - GB לא נופל ממנו בקירור).

פורסם

ה-GB לא חם בכלל

פורסם
  • מחבר
בביקורת של Guru3d

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_280x_twinfrozr_gaming_oc_review,9.html

הטמפ מצויינות...לעומת הביקורת שהבאתם

מוזר

ובוידאו של MSI יש רעש של נוסף זה גרוע ומעצבן מעניין אם זה בכל הכרטיסים

הביקורת הזאת היא על כרטיס אחר.

אנחנו מדברים על הכרטיס שנמכר ב ksp, שהוא ה msi r9 280x gaming

הביקורת מדברת על גירסת ה OC של הכרטיס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים