עבור לתוכן

התקנה מחדש של windows 7 עם אותו סריאל

Featured Replies

פורסם

היי,

הלפטופ הישן שלי התחיל להיות איטי וכבד ואני רוצה להתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה.

קיבלתי אותו כבר עם windows 7 home basic מקורי מותקן וחוקי ויש לי את ה-product-key שלו.

השאלה שלי אם אני יכול להוריד גרסא לא חוקית מהאינטרנט ולהשתמש ב-product-key המקורי שלי כדי להפעיל אותה ואם כל גרסא של windows 7 home basic שאני אוריד תתאים.

תודה

נערך על-ידי bbtb

פורסם
  • מחבר

לא, הוא בא בלי מחיצת שחזור

פורסם

תוריד גרסת נסיון ממיקרוסופט ותאקטב אותו עם הסריאל וסגור סיפור...

פורסם

להוריד Windows מהאינטרנט זה חוקי לגמרי.

מה שלא חוקי זה להשתמש ברישיון גנוב, או להוריד ולהתקין Windows ש"פרצו" אותו כך שמנגנון אימות הרישיון לא פועל.

הכי מומלץ זה להוריד את הגרסה המקורית והסופית של Windows (אין סיבה להתעסק עם גרסאות ניסיון), ובזמן ההתקנה כשתתבקש להכניס License Key, להשתמש בזה שיש לך. זה יעבוד בלי שום בעיה.

נערך על-ידי ThePorscher

פורסם

צריך לעשות uninstall או משהו דומה לווינדוס 7 לפני שמפרמטים?

יכול לקרות מצב שאני אפרמט את המחשב, אתקין 8, לא אוהב, אפרמט ואתקין 7 והוא לא יקבל את הסריאל של 7 (כי כבר עשו אקטיבציה עם הסריאל הזה).

*אני נוטה לפרמט את המחשב 3-4 פעמים בשנה.

פורסם
*אני נוטה לפרמט את המחשב 3-4 פעמים בשנה.
אין לך משהו יותר מועיל לעשות עם הזמן שלך? :)
פורסם
צריך לעשות uninstall או משהו דומה לווינדוס 7 לפני שמפרמטים?

לא.

יכול לקרות מצב שאני אפרמט את המחשב, אתקין 8, לא אוהב, אפרמט ואתקין 7 והוא לא יקבל את הסריאל של 7 (כי כבר עשו אקטיבציה עם הסריאל הזה).

כל עוד החומרה לא השתנתה בין האקטיבציה הראשונה לשנייה, זה לא אמור לקרות.

במידה וזה כן קורה מאיזשהי סיבה לא ברורה, או במידה ורוצים להעביר את הרישיון ממחשב אחד לאחר, זה אפשרי בקלות באמצעות שיחת טלפון למענה אוטומטי והקלדת כמה מספרים.

כל זה רלוונטי רק לרשיונות Retail כמובן, ולא ל-OEM שלא ניתנים להעברה. אבל אם מדובר על רישיון OEM, בד"כ מדובר על לפטופים, ובהם בד"כ החומרה לא משתנה, ולכן כאמור לא אמורה להיות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים