פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים RUN > WSRESET אמור לאפס את הCACHE ולגרום לעדכון להופיע בחנות. לרוב האנשים זה פתר את הבעיה. אצלי עדיין לא מופיע. אולי זה קשור לבעיה שהיתה לי כשניסיתי להתקין את הWIDOWS 8.1 PREVIEW. מיקרוסופט הוציאו קובץ קטן להרצה שאחריו אמורים לאתחל והעדכון יופיע בחנות. גם אז העדכון לא הופיע בחנות לכן לא עדכנתי. יכול להיות בגלל שלא התקנתי את הSILVERLIGHT שלהם? חפש בגוגל את קוד השגיאה. נערך 2013 באוקטובר 1712 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים העדכון שוקל 3.42GBאת המהירות ראיתי בעזרת מנהל המשימות של WIN8, אפקטיבי מאוד. התייצב אצלי על 4.2Mb על x64 העדכון שוקל 3.63GB למי שלא רואה את העדכון שיבדוק אולי הוא אמור להפעיל מחדש בגלל עדכונים קודמים כי אני פשוט ניסיתי כרגע במחשב אחר ולאחר הפעלה מחדש זה הסתדר.
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים ברור שהפעלתי מחדש את המחשב.כמו גם WSRESET.אפילו ניסיתי להתקין את הפרצת אבטחה SILVERLIGHT שנמנעתי מלהתקין במשך שנים מאז שמיקרוסופט המציאו אותו.תעלומה.
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים ^ גם לי... עכשיו אחרי שבטלתי אותו כי הוא המשיך להיכשל הוא לא מראה לי אותו יותר... אחרי הפעלה מחדש אני רואה אותו עוד פעם - - - תגובה אוחדה: - - - 11% הושלמו.. - - - תגובה אוחדה: - - - הוא נכשל ב-12% כל הזמן
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים RUN > WSRESET אמור לאפס את הCACHE ולגרום לעדכון להופיע בחנות.לרוב האנשים זה פתר את הבעיה.אלוף !
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים מוזר, אצלי X64 עם מדיה סנטר שוקל 3.4 גם אצלי זה3.42GB התמונה שהעלתי היא ממחשב אחר עם Windows 8 Pro x64 רק בעברית.
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים ^ לא קשור לעברית... גם אצלי זה בעברית- - - תגובה אוחדה: - - -לעוד מישהו יש בעיות עם ההורדה?
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים זה לא עדכון, זה המערכת המלאה. ההתקנה יוצרת תקייה Windows.old למערכת הישנה (win8), כמו שקורה עם כל התקנת מערכת בגרסה חדשה.
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים אני בבעיה עם ההתקנה זה סיים ובדיוק שאני רוצה להתקין הוא מבקש ממני להסיר תוכנה שמעולם גם לא התקנתי על המחשב ואני בכלל לא מבין איך זה קשור?
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים ^ זו תוכנה שמגיעה כתוספת להתקנת תוכנות אחרות (למשל אם אני לא טועה, זאת ספציפית מגיעה עם Vuze), אני לא יודע אם היא לגיטימית או סתם Malware/Spyware. בד"כ מי שרץ בשלבים של התקנת תוכנות, מאשר את התקנתה מבלי לשים לב. נערך 2013 באוקטובר 1712 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים מחבר לי.... גם לי כתוב שנכשלה ההורדה ומופיע לי אותו קוד השגיאה.אני מנסה להוריד שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.