עבור לתוכן

ספק ומארז לOC +

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דיגטלי מבחינת שאפשר לחבר את הספק ללוח אם ולראות נתונים כמו צריכה הספקים שליטה על עוצמת המאוורר ושאר ניתור הספק ..

אם אתה אומר לי בוודאות שאין הבדל או שהוא קטן מבחינת מצילות שבסופו של דבר כן חוסך בחשמל שזה גם בסופו של יום שווה לכסף לטווח הארוך

צבע ואסטתיקה כן חשובים לי כמו שאמרתי אני מתכנן צבע אחיד למפרט שהוא אדום שחור וזה מאד יפריע לי לעין ולתיכנון צבע אחר ...

אני לא להוט לבזבז כסף סתם ... אני פשוט מכיר את עצמי ורוצה שהכל יהיה לפי הדרישות שלי שכנראה אתה לא הכי מסכים איתם

הTT מגיע עם פאנל עליון שאם אני ארצה לשים שם רדיאטור אני אצטרך להתחשב בפאנל הזה מבחינת תאימות

גם שמתי לב שכלובי ההרדיסק העליון יחסית גדול ואם אני ארצה לפרק/להזיז אותו ולעשות קומבינות שאין לי חשק כל כך לעשות

הפאנל הקדמי ממש יפה ומשך אותי אבל שוב משהוא מפריע לי במארז הזה

הnzxt כמו שאמרתי הוא ממש מפוצר אני אצטרך אולי לראות אחד ולהרגיש כדי להיות בטוח באיכות ובעיצוב שלא הכי לטעמי כמו שאמרתי אני מתלבט בנתיים

פורסם

הבנתי אותך.

הפיצ'ר הזה של הספק נשמע מעניין, יש את זה רק לסדרה היקרה של קורסאייר או גם לספקים במחירים שפויים ?

פורסם
  • מחבר

לכל ספק שיש i בסוף וכנראה שהם מהסדרה היקרה P:

אבל ראיתי שמישו פרסם כאן בפורום עוד כמה ספקים של חברות אחרות שהם גם דיגיטליים

פורסם
  • מחבר

אגב אחרי בירור עם KSP הופתעתי לטובה שהמארז CROSAIR OBSIDIAN 750D יגיע לארצינו בסביבות חודש-חודש וחצי :)

פורסם

מעניין כמה הוא יעלה, כי בארה"ב ראיתי שהוא עולה כמו ה - 650D (כ - 160$).

800 ש"ח יהיה מחיר הגיוני, אבל לא נראה לי שזה מה שיהיה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע למחיר שלו בחו"ל ... אבל שוב זה KSP ... גם אם יעלה 150-250 שקל יותר אני אקנה אותו :] ( מקווה שנציגים של KSP לא רואים את התרד הזה חח )

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה!&!*!*!*!*!*!*!*!

הגיע המארז לארצינו ! אני מאד מופתע מהמחיר ! תתכוננו למערכת ראשונה ( אני מקווה ) עם המארז הזה ;-)

http://ksp.co.il/?uin=21426

פורסם

כבעלים של 900D (האח הגדול של 750D) אני אומר לך לא תצטער .. האפשרויות לא נגמרות לא משנה מה תרצה לשנות..

והמחיר די מפתיע לטובה..

פורסם

מחיר טוב בהחלט, תתחדש (כשתקנה אותו).

פורסם
  • מחבר

לא סתם חיכיתי בקצת אי וודאות חודשיים + והתאפקתי לא להתפשר על משהו אחר ... אני בטוח שהמארז הזה מתאים לי בול !

אני מאד מופתע מהמחיר לא האמנתי שיעלה 750 ש"ח ( היי שמתי לב שהמחיר מתאים לשם של הדגם 750D האם יש כאן קונספירציה ?! P: )

המארז + הספק הוזמנו רק מחכה שיגיע לסניף שקרוב אלי כדי לאסוף !

אני יעדכן ואפנק בתמונות כשהיפיוף יגיע לידי ;]

פורסם
  • מחבר

אחרי הרבה זמן שחיכיתי והייתי סבלני ביותר רכשתי את המארז ואת הספק ... הספקתי להרכיב את המערכת בזריז לפני העבודה לראות שהכל עובד ללא בעיות וחלק ...

חייב לציין שהמארז סוף הדרך ! הופתעתי מכמה שהוא קליל וחזק ... אני מאד שמח שבחרתי בו וממליץ לכולכם גם :]

מצטער על האיכות של התמונות ועל הסידור כבלים המזורז ...

ujxh.jpg

h8ej.jpg

c9ze.jpg

tlfb.jpg

fcdo.jpg

efmc.jpg

פורסם

תתחדש נראה אחלה..

פורסם
  • מחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים