עבור לתוכן

שאלה לגבי הSAPPHIRE R9 280X DUAL-X

Featured Replies

פורסם

כפי שהבנתי מביקורות שראיתי דגם של הVAPOR-X בעל צריכת חשמל גבוהה במיוחד ומרעיש תחת מאמץ(יותר מ 60dba)

אם יש מישהו בפורום שכבר קנה את כרטיס ה R9 280X DUAL-X אז קיוויתי לדעת איך רמת חום והרעש של הכרטיס?

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אותו רעש כמו של 7970 VAPOR X, כמו כן גם רמות החום זהות כיוון שהליבה היא אותה ליבה..

פורסם

היה לי את ה DUAL-X ועכשיו יש לי את הVAPOR-X,

הVAPOR-X קריר יותר באיזה 10 מעלות במאמץ מלא (3dmark 11\13 , ומשחקים) וגם שקט יותר בלא מעט!

פורסם

אם אתה מחפש שקט

SAPPHIRE

וגיגהבייט לא בשבילך

לפי הביקורות MSI או ASUS מומלצים יותר מבחינת רעש

פורסם

לי היה DUAL איכס סליחה X, עם גוף פלסטיק רועש ובאיכות בניה של שקל וחצי..

פורסם

אני אישית בעל 7970 VAPOR-X

בנוגע לקירור הוא בהחלט שומר על טמפ' טובה גם במאמץ...

עניין השקט פחות משמעותי בשבילי, אבל ASUS חד משמעית מובילים בתחום! (מניסיון).

פורסם

איכות הבניה של MSI בכרטיסים האחרונים לדוגמא הלייטנינג היא מעולה, הגוף מאלומיניום והקירורים שקטים מאוד.

פורסם

אני בהחלט מסכים אתך שMSI גם מהמובילים בתחום, לפחות ממה שאני רואה בביקורות ברשת ובגרסאות הלייטנינג בפרט.

אבל לי אישית היה ניסיון יותר עם חברות כמו גיגהבייט, ספייר, אסוס...ולדעתי אסוס מובילים בכל הקטגוריות למעט המחיר :-\

פורסם

זה עם תמונה של אסוס טוען שאסוס עדיפים, זה עם תמונה של MSI טוען ש-MSI עדיפים. אין לתאר, פשוט דעות אובייקטיביות לחלוטין :). קנית מוצר של חברה שעובד כפי שצפוי ממנו לעבוד ואתה שבוי.

בקרוב ביקורות באתר

פורסם
זה עם תמונה של אסוס טוען שאסוס עדיפים, זה עם תמונה של MSI טוען ש-MSI עדיפים. אין לתאר, פשוט דעות אובייקטיביות לחלוטין :). קנית מוצר של חברה שעובד כפי שצפוי ממנו לעבוד ואתה שבוי.

בקרוב ביקורות באתר

חחחחחח......ממש לא ככה אחי.

לי בכלל יש כרטיס של ספייר, אבל התמונה מייצגת יותר את ROG ולא את הספונסר :-)

פורסם

מי שטוען שVAPOR X 280X זהה בדיוק VAPOR X 7970 הוא טועה!

לפני כשנה וחצי היה לי VAPOR X 7970 בבדיקת FUREMARK היה מגיעה בקושי 77 מעלות גג שבגג וקושי היו שומעים אותו.

אחרי זה מחרתי אותו והייתי תקופה עם כ.מסך INTEL4000 , אכשיו רכשתי את VAPOR X 280x

עם אותה מערכת בדיוק שהייתה לי אני מגיעה בFUREMARK ל87 מעלות ורעש מתורף.

מה שכן עברתי לוין 8 . ובDMARK11 היה לי עם7970GHZ תוצעה 9502 ועם 280X יש לי 10040 והוא צועק על כל הבית!

פורסם

השיפור בציון יכול להיות בגלל הדרייברים...

בסה"כ לקחת את הכרטיס שהיה לך עם 20MHZ יותר לליבה :facepalm:

פורסם

ליאור תודה שאתה גם אוהב את MSI בכרטיסי מסך (-:

פורסם
מי שטוען שVAPOR X 280X זהה בדיוק VAPOR X 7970 הוא טועה!

לפני כשנה וחצי היה לי VAPOR X 7970 בבדיקת FUREMARK היה מגיעה בקושי 77 מעלות גג שבגג וקושי היו שומעים אותו.

אחרי זה מחרתי אותו והייתי תקופה עם כ.מסך INTEL4000 , אכשיו רכשתי את VAPOR X 280x

עם אותה מערכת בדיוק שהייתה לי אני מגיעה בFUREMARK ל87 מעלות ורעש מתורף.

מה שכן עברתי לוין 8 . ובDMARK11 היה לי עם7970GHZ תוצעה 9502 ועם 280X יש לי 10040 והוא צועק על כל הבית!

זה מעניין מה שאתה אומר...

כי לי הקירור נראה אותו הדבר.

פורסם

יוקידו R9 280X עובד בתדרים גבוהים יותר על אותה ליבה לכן הוא חמים יותר מאשר 7970 והרעש בהתאם.

הטמפרטורות הגבוהות שלך נובעות מכך שלא הגדרת פרופיל קירור ואתה מסתמך על הדרייבר העצלן של AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים