עבור לתוכן

EAX לא עובד טוב ב CALL OF DUTY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש.

רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX

ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים.

הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים

והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה...

וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם.

יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?!

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

זה קורה לי בהרבה משחיקים בזמן האחרון שלא שומעים תיריות....

זה ממש מעצבן....אני לא יודע מה לעשות אז אני מצתרף לשאלה...

פורסם

קודם כל להסיר את כל המקודדים ולנסות להפעיל

אם זה לא עוזר הסרה והתקנה של המשחק (שמירה של דברים חשובים כמובן)

וכל ההסרה וההתקנה תתקיים ללא שום מקודד מותקן

אם זה לא עוזר צבעו את המחשב בכחול וזרקו אותו לים ;D

פורסם

תעדכנו את הדרייברים, מניסיון, זה יעבוד.

http://asia.creative.com/support/drivers/welcome.asp?nSUFlag=1&sDestUrl=http%3A%2F%2Fasia.creative.com%2Fsupport%2Fdrivers%2Fwelcome.asp%3Fregion%3D2%26LangID%3D1033%26OS%3D10%26prod%3D118%26Select%3DGet%2BFiles%26Submit%3DGet%2BFiles%26x%3D29%26y%3D9&sRef=http%3A%2F%2Fwww.asia.creative.com%2Fsupport%2Fdrivers%2F&hdAllProduct=0&hdAppName=&hdAppLangID=&hdProductID=Sound+Blaster+Audigy+2&LangID=1033&OCXType=&NewUDD=&hdDspLangID=1033

אם עדיין הבעיה ממשיכה, תנסו לשחק עם ההגדרות סאונד של המשחק ושל הכרטיס עצמו.

[glow=red,2,300]נ.ב[/glow]יש לי את אותו כרטיס כמו של פותח הדיון. :evilking:

פורסם
  • מחבר

Vertigo , יש לך כרטיס כמו שלי והמשחק עובד לך עם EAX ?! איזה אתה מגדיר ? יש שם EAX רגיל EAX 2 ו EAX 3 ...

האמת אין לי מושג איזה EAX תומך הכרטיס שלי .. נראה לי הרגיל אולי ב EAX 2 גג ( יש לי AUDIGY 2 BULK ) זה הדגם הכי

פשוט של AUDIGY 2 .

אבל בכל מקרה אני עידכנתי דרייוורים באתר של CREATIVE יש להם לינק שמחפש עידכונים לכרטיס כמו באתר של WINDOWS

והוא מצא לי עדכון באמת , התקנתי עשיתי RESTART וכלום לא עוזר..

עריכה - יש אולי איזה PATCH או עדכון למשחק שפותר את הבעייה הזאת ואני לא יודע ?!

פורסם

הכרטיס שלך תומך EAX1,2,3

תבדוק עם יש עידכון למשחק או איזה פאטץ'.

כמו כן תעדכן דרייברים לכרטיס הקול.

פורסם

מה זה EAX?

אני יודע שאני דביל לא צריך להגי לי את זה!

פורסם
  • מחבר

EAX זה שיטת SOUND שפיתחה CREATIVE לכרטיסים שלה . מהאודיג'י 1הראשון זה נכנס אני חושב.

בכל מקרה אלה הם הפקטים למשחקים שלא תשמע אותם עם כרטיס אחר או כרטיס שלא תומך.

לא כל המשחקים תומכים ב EAX אבל האחרונים ובטח אלה שיגיעו בעתיד יתמכו . ה CALL OF DUTY למשל

תומך ולפי ביקורות שקראתי באינטרנט ה EAX נותן תחושה מדהימה למשחק והרבה יותר מציאותית.

בכל מקרה לגבי הבעייה שלי היא עדיין לא ניפתרה למרות שאני עם הדרייוורים המעודכנים ביותר.

אני עדיין שומע את היריות שאמורות לבוא מהסנטר ברמקול הימני ואת ההפקטים של ה SURROUND במקום

לשמוע מאחורה אני שומע גם מהקדמיים. בקיצור זה נראה לי באג במשחק או משהו...

תודה בכל מקרה. אשמח לשמוע עוד הצעות...

פורסם

הEAX הרבההה יותר זקן מהאודיג'י אחד, חפש קצת בגוגל what is EAX או משו כזה ותמצא מה שאתה צריך לדעת עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים