עבור לתוכן

מדוע הכתוביות בנגני סרטים מוצגים בגי'בריש ? עזרה!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית ,

בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס)

מה הפתרון לבעיה?

פורסם

לא עשית לוקליזציה של המערכת לעברית

נמצא תחת תפריט אדמיניסטרציה בשפות (התמונה שלך מימין)

פורסם

הבעיה היא לרוב בנגנים. צריך פשוט להגדיר גופן עברי, אריאל למשל, אבל להגדיר HEBREW תחת הENCODING ולא WESTERN (=ג'יבריש)

פורסם
  • מחבר
לא עשית לוקליזציה של המערכת לעברית

נמצא תחת תפריט אדמיניסטרציה בשפות (התמונה שלך מימין)

מלך!!!

:yelclap:

פורסם

אותה בעייה בדיוק,ניסיתי את מה שנכתב אך לא עזר.

לאחר ההתקנה האחרונה (התקנה נקייה על SSD חדש) של WIN7 64 ביט הופיעה תופעה מוזרה. כשאני מנסה לכתוב בעברית לתוך קובץ טקסט (עם NotePad למשל) אני לא רואה פונטים בעיברית אלא קישקושים. אותה תופעה קורה כאשר אני מנסה לראות סרט עם עם התירגום בקובץ חיצוני (קובץ SRT).

אלא מה, כשאני צופה בקובץ טקסט (או בקובץ SRT) עם Viewer חיצוני אני רואה את אותה בעייה ושם הגדרת ברירת המחדל ל Encoding היא As configured for the current font כאשר אני מאלץ אותו להציג את הפונטים באמצעות הגדרת ה Encoding כ Hebrew 1255 ואז ניתן לראות את הקובץ בעברית.

הנגן שלי הוא zoom.player.8.6.1 ובו ישנה אופציה לשנות את הקידוד לעיברית (בזמן בחירה בין שימוש בפונטים של ווינודוס או בפונטים לפי בחירה) אך הוא אינו שומר את ההגדרות. אני מעדיף לפתור זאת ברמת המערכת כדי שלא אתקל בבעיות בישומים אחרים.

התקנתי את העברית ב WIN7 (אבל הממשק משתמש שלי הוא באנגלית), ביצעתי את העידכונים אך דבר לא עוזר. חיפוש בגוגל לא ממש עזר...

(מוזר כי הבעייה הופיעה ככה סתם, היא מעולם לא קרתה לי בעבר)

פורסם

תוקן. כל כך טפשי...

1. Open Region and Language in the Control Panel,

2. Click the Administrative tab, and then, under Language for non-Unicode programs, click Change system locale. If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

3. Select the language, and then click OK.

To restart your computer, click Restart now.

פשוט היה נדמה לי כי כבר ביצעתי זאת בזמן ההתקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים