עבור לתוכן

האם כרטיס מסך 780 יתן יותר

Featured Replies

פורסם

אינטל 3820

מסך 1440P

משחקי כדורגל 14 / כדורסל 14 / A VS P

השאלה שלי האם 780 יתן לי משהו ש- 770 לא יתן

בתמונה :huh:

אני אוהב להפעיל את כל הפילטרים במקסימום בדרייבר

והאם יש הבדל בין היצרנים השונים , לא במהירת עבודה אלא יתרונות בדרייבר שיתן תמונה טובה יתר מהמתחרים :huh:

פורסם

למשחקים כאלה גם ה - 770 מוגזם, מה גם שאין טעם לקנות את ה - 770 כשיש R9 280X במחיר נמוך בהרבה עם אותם הביצועים.

יש לך מחשב שאתה מעוניין לשדרג לו כרטיס מסך ? או שאתה קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס לקחת בשבילו ?

פורסם
  • מחבר

אני עומד לקנות מחשב ועושה חישובים מה לרכוש

חשוב לי באמת כרטיס קול איכותי מאוד והרבה יציאות SATA

10 או יותר

מצד אחד 4770 יש לו AVX2 אך לא 4 ערוצי זכרון

AVX2 למה זה טוב :huh:

כרטיס מסך צריך לתמוך ב-AVX2 :huh:

נערך על-ידי כהןישרק1

פורסם

אתה סתם מסתבך במושגים שאין להם שום חשיבות מבחינתך (ואין לזה קשר לכרטיס מסך).

אם המשחקים שציינת הם היחידים שמעניינים אותך אז אין טעם ללכת על משהו מעבר ל - R7 270X לדעתי.

פורסם

ועל המעבד העתיק הזה.

פורסם

AVX2 ממש לא רלוונטי אליך, זה סט פקודות למעבד של אינטל.

בגלל זה אין כזה דבר כרטיס מסך "תומך AVX2".

לשימושים שלך 770 ובטח 780 יהיה מוגזם ביותר. אפילו R9 280X זה הרבה מעל מה שיספק אותך.

גם ארבעה ערוצי זיכרון, זה דבר זניח לשימושים שיודעים לנצל רוחב פס בזיכרון, אז במשחקים? בזבוז כסף משווע.

וכמו שאור אמר, זה נחשב כבר מעבד "דור קודם".

אתה יכול לחסוך אלפי שקלים ולקחת מעבד 4670 (שאגב ייתן יותר ביצועים פר ליבה) ולא להרגיש בשינוי.

:)

פורסם

מי שקונה כרטיס מסך למשחק אחד קליל, עלול למצוא עצמו קונה שוב כרטיס מסך בשביל משחק אחר, במיוחד אחד שלטענתו אוהב למקסם הגדרות/פילטרים ב 1440p.

אם אתה יודע מראש שאתה הולך לשחק רק כדורגל/כדורסל (שידועים כקלילים יחסית) בשנים הקרובות אז אכן אפשר לחסוך... אחרת דווקא כרטיס זול עלול להתברר כבזבוז כסף בהמשך.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

כרטיס זול (ומשתלם) אף פעם לא יהיה "בזבוז כסף", הוא פשוט יעלה פחות (הרבה פחות) מ-780, אבל כשהוא ייכנס ל-BF4 ובשמחה וששון יעלה לאולטרה, הכרטיס יתחיל לצחוק עד שליבתו תיטגן עליו וייתן פחות ביצועים.

פורסם
  • מחבר
מי שקונה כרטיס מסך למשחק אחד קליל, עלול למצוא עצמו קונה שוב כרטיס מסך בשביל משחק אחר, במיוחד אחד שלטענתו אוהב למקסם הגדרות/פילטרים ב 1440p.

אם אתה יודע מראש שאתה הולך לשחק רק כדורגל/כדורסל (שידועים כקלילים יחסית) בשנים הקרובות אז אכן אפשר לחסוך... אחרת דווקא כרטיס זול עלול להתברר כבזבוז כסף בהמשך.

מסכים איתך , כרטיס מסך טוב ,תמיד טוב

המשחקים כל הזמן משתנים אצלי .

יש הרבה משחקים כבדים שנמנעתי לשחק עד היום כי לא היה לי כרטיס חזק .

לכן נראה לי ללכת על 770 ולהינות

ולכן שאלתי מה לרכוש ,כי יש רבים ,האם איכות תמונה כולם שווים ? האם יש ליצרן יתרון כלשהו ?

חוץ ממהירות עבודה

פורסם

כל כרטיס זול כיקר ייתן איכות תמונה זהה.

קצב פריימים לשנייה זה גבר דבר משתנה, וזה משפיע על ה"חלקות" של המשחק. שה-FPS נמוך זה יתבטא בתגובה איטית ותנועה לא חלקה על גבי המסך (תמונות רצות) חלק קוראים לזה "לאגים" למרות שזה מינוח שגוי.

ההבדלים בין היצרנים זה מקסימום הקירור שעל הכרטיס, שיכול להשפיע על ביצועי הקירור והשקט של הכרטיס.

אני אומר, קח את הכי זול, אם זה גיגהבייט או MSI הם ייתנו לך אות הדבר.

פורסם

ה - GTX 770 לא משתלם בכלל, ה - R9 280X מקביל לו בביצועים ועולה לפחות 500 ש"ח פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים