פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים שלום,יש לי מחשב בן שנה בערך שנקנה בזמנו מעל 5 אלף ש"ח,מחשב גיימרים חזק יחסית,יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן עושה ריסטרטים לבד,החלפתי לו הארדיסק והתקנתי לו ווינדוס 8, לא עזרהחלפתי לו זכרונות לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה? ספק? כרטיס מסך?
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים סבירות לפי הסדר הבאספקכרטיס מסךלוח אםנא פרט מפרטאגב אל תתחיל לזרוק חלקים - יש מצב שהחלקים עדיין באחריות וסתם חבלנא ערוך את הכותרת שתהיה יותר מובנתכל טוב,גבריאל
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים מחבר שאני יהיה ליד המחשב אני ירשום מפרט,אשמח גם לעזרה עם כותרת עניינית.אני יהיה קצת יותר ברור,המחשב עולה ועובד זמן מסויים, לאחר מכן הוא פתאום נדלק מחדש ועולה רגיל, לאחר עוד קצת זמן (פחות מהזמן הקודם) הוא עושה את זה שוב ושוב,יכול להיות שמשהו בקירור מעבד לא תקין?אולי שווה לבדוק לפני החלפת ספק?מה זה אתחול בשגיאה? סליחה על הבורות
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים אשמח גם לעזרה עם כותרת עניינית.מחשב מאתחל אקראית אגב לפי מה שכתבת זה עוד יותר נראה לי כהתחממות
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים לא פירטת את דגם הלוח, המעבד, הזיכרון וכו'.1. תבדוק את הטמפרטורות של המעבד. יכול להיות שמדובר בבעיית התחממות כפי ש gabriel6 ציין.2. תבצע בדיקת מאמץ עם OCCT ותראה אם יש קריסות.3. תבצע בדיקת תקינות לזיכרון עם memtest86. זיכרון חדש לא בהכרח אומר זיכרון תקין. בנוסף ייתכן שהבעיה היא בכלל בלוח או במעבד.4. האם הבעיה מתרחשת גם ברמת הביוס או במערכת הפעלה אחרת? אם לא - ייתכן שמדובר בבעיית דרייבר.האפשרויות למקור בעיה הן דרייבר לא תקין, בעיה בזיכרון, בלוח, במעבד, בכרטיס המסך או בספק. זה שהחלפת רכיב ברכיב חדש לא אומר בהכרח שהרכיב החדש הוא תקין (למרות שסביר להניח שהוא כן).בנוסף, כתבת שהמחשב בן שנה, מה שאומר שיש לך אחריות עליו ולכן הכי פשוט יהיה ללכת ולנצל אותה. נערך 2013 באוקטובר 1412 שנים על-ידי smalul
פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים מחבר לוח - GA-MA790FX-DS5מעבד - AMD Phenom 9850כרטיס מסך - ATI Readon HD 3870זיכרון 4GBבינתיים מה שהספקתי לעשות זה להחליף משחה טרמית שעל המעבד, המחשב ממשיך לאתחל את עצמו מחדש לבד.
פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים שוב - תבדוק טמפרטורות, תבצע בדיקת מאמץ (דבר שגורם להתחממות) ותראה אם יש קריסות, ותבצע בדיקת תקינות לזיכרון.ושוב - עדיין צריכה להיות לך אחריות על רוב החלקים (על כולם, אם לא עברה שנה מקניית המחשב), כך שכדאי שתנצל אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.