עבור לתוכן

בעיה לחבר אזניות למחשב

Featured Replies

פורסם

המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא.. :)

פורסם

מועבר לפורום תמיכה טכנית.

איזה כרטיס קול יש לך? מובנה בלוח או חיצוני? אם הכרטיס מובנה בלוח, כתוב את דגם הלוח.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם הוא ASUS P5KR (אין לי כרטיס קול חיצוני)

פורסם

חיברת את הרמקולים והאוזניות (כל אחד לחוד כמובן) לשקע הירוק?

פורסם
  • מחבר

אכן חיברתי את שניהם לשקע הירוק...

פורסם

ניסית לחבר אוזניות אחרות לשקע הירוק? האוזניות שלא עבדו בחיבור לשקע הירוק עובדות עם מכשיר אחר (נגן למשל)?

פורסם
  • מחבר

האזניות שלא עבדו כשניסיתי לחברם למחשב עבדו כשחיברתי אותם לפלאפון... ולגבי לנסות עוד אזניות אחרות לחבר למחשב..זה רעיון ! אני אנסה את זה.. :)

ניסיתי גם אזניות אחרות(שפועלות נהדר כששומעים דרכם בפלאפון) וגם הם לא עובדות...

נערך על-ידי mc_elad

פורסם

יש לך במארז חיבור קדמי לאוזניות? ניסית לחבר אליו?

פורסם

למה נראה לי שאתה מנסה לחבר אוזניות של פלאפונים, כאלו ששולטות על הפלאפון או כאלו שיש בהן מיקרופון?

אם כן?, האוזניות האלו בעלות 4 מגעים בחיבור הפיאל(3.5) הקטן שלהן ולכן לא מועבר מגע טוב שכן שקע ה-AUX בכרטיס קול שלך מותאם רק ל-3 מגעים ולא 4.

בפלאפון יש שקע עם 4 מגעים שדרכו מאפשר שליטה או חיבור מיקרופון האותו שקע ולכן בפלאפונים זה עובד לך.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

יש במארז גם חיבור קדמי וגם בו האזניות לא עובדות. והאזניות הם ללא מיקרופון..(

"כאלו ששולטות על הפלאפון?"..איך אזניות שולטות על פלאפון?? ) מגעים כלומר הפסים שיש על החיבור??..כי אם כן אז יש 3 פסים בחיבור..

נערך על-ידי mc_elad

פורסם

idanmal התכוון בזה שהוא אמר "כאלו ששולטות על הפלאפון" שיש לאוזניות שלך בקר לשליטה על עוצמת הקול(+/-) שכוללות גם מיקרופון ולכן על המחשב הן לא יעבדו.

בכל מקרה אתה צריך אוזניות 3.5 מ"מ עם 2 פסים.

BJUYFD8l.jpg

פורסם

3 פסים בחיבור זה אומר 4 מגעים ואלו לא מתאימות לך ולא יעבדו כמו שצריך.

פורסם

3 פסים = 4 חיבורים.

תעלה צילום של התקע

נערך על-ידי Ivan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים