פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים שלום !המחשב שלי נכבה כתוצאה מהצגת מצגת באופיס כאשר הוא מגיע לשקופית מסוימת ופתאום המסך שחור ורשום no signalואפילו כשאני בא ללחוץ על ריסט אין תגובה רק לחיצה ממושכת על כיבוי מכבה אותו ואז לוחץ שוב ומדליק אותו .המצגת כבדה (190MB) כי היא מכילה סרטון אבל כול זה קורה הרבה לפני שמוצג הסרטון לכן לא נראה לי שזו הסיבה כי במחשבים אחרים היא עובדת טוב .המחשב הוא פנטיום 4 המריץ WIN XP SP2 יכול להיות שצריך לבצע עידכון לווינדוס או שזה בעייה אחרת ?3.3Ghz1 GB זכרון תודה רבה !!
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מחבר טוב אז יש לציין שזה קורה גם באמצע עבודה על גיליון אקסל יש לציין שהספק חדש וה HDD תקין למיטב הבנתי.עברתי פה בפורום לגביי צפצופים מהמחשב בעת עלייתו ושמתי לב שאין לי בכלל ציפצוף מהמחשב איך זה יכול לפענח את הבעייה
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים תעדכן את הדרייבר של כרטיס הוידאו שלך.והכותרת שלך מטעה !! המחשב שלך לא נכבה, המסך מאבד קשר עם המחשב. נערך 2013 באוקטובר 1312 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מחבר אוקיי אבצע בדיקת מאמץוהכרטיס מסך מובנה על הלוח איך לעדכן?***טוב עשיתי בדיקת מאמץ קיבלתי תקייה עם תמונות פלט איזה פלט רלוונטי ?? נערך 2013 באוקטובר 1312 שנים על-ידי aski1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.