עבור לתוכן

אופני כניסה לתחום Mongoose Otero?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית Emo13.gif עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות.

כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש.

ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום?

למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש?

כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח.

מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה..

תודה לכולם מראש על העצות.Emo24.gif

פורסם

יש לי את הדגם של 2010, אבל אני ממש לא מומחה בדגמי אופניים או רוכב "מקצועי", אז קח את מה שאני אומר בפרופורציות הנכונות.

סך הכל אני מרוצה מהאופניים, קניתי אותן בעיקר כי רציתי אופניים כמה שיותר איכותיות עם שיכוך אחורי אבל בלי תג מחיר שמתחיל ב 5000 שקל.

הן בנויות טוב ועד היום חטפו מכות בלי שום תקלה, ולא הייתה לי בעיה לנסוע איתן בחולות/פרדסים לעומת זאת העמידות שלהן באה על חשבון המשקל והן כבדות יחסית לאופניים אחרות, זה לא משהו שתרגיש אחרי ששרירי הרגליים שלך יהיו בנויים לרכיבה, אבל כן אולי תרגיש את זה בהתחלה.

הן עלו לי אז באיזור ה 2800 שקל, אז 2000 שקל לאופניים יד שנייה היום נשמע לי קצת גבוה.

לאח שלי יש אופניים של "ראלי", לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אבל הן עלו באותה תקופה באיזור ה 1800 והן ממש ממש קלות יחסית לשלי וגם מספיק עמידות, אין להן שיכוך אחורי אז אם זה לא משהו שחשוב לך, הייתי ממליץ לך לבדוק את הכיוון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים