עבור לתוכן

עזרה עם קפיצות מתח

Featured Replies

פורסם

תוכנות שונות, צריכה שונה, חלק כלשהוא במעבד שלא מתמודד אם המתח הנמוך אבל אחת מהתוכנות לא מאמצת אותו כל כך והרבה אפשרויות אחרות

• תגובות 30
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה בדיקה מעכשיו

http://img32.imageshack.us/img32/9598/2qla.png

המחשב לא קרס ,הגיעה למקס של 74 מעלות .

נירא לי קצת יותר יציב . מה אתה אומר לשנות עוד משהו במתחים ?? או לנסות לעלות את המכפלה ולראות איך זה ?

אגב יש אפשרות לנעול איכשהו את הBUS בדיוק על 100.0 ? בלי שיקפוץ ל100.3 או שזה תקין ?

פורסם

מה שבא לך

לדעתי - אם 4.4 זה המקס' שהוא החזיק לך בצורה טובה בלי בעיות, אל תנסה להוציא ממנו יותר. ההבדל בביצועים שתקבל לא יההי מורגש אבל יש לך פחות סיכוי לבעיות, כנל מתחים, תוריד כמה שניתן בתחום שהוא עדיין יציב. אם אתה רוצה להבטיח שהוא יעבוד בלי לעשות בעיות אוליי אפילו תוריד קצת

אם אתה חושב אחרת - קדימה, תעיף אותו כמה שאתה יכול...

הקפיצות 100-100.3 - לא נראה לי שיש בעיה אבל לא יודע (יכול להיות שיש משהוא אחר שקשור לזה שאני לא מכיר)-

פורסם
  • מחבר

בדיוק סיימתי בדיקה של 4 שעות בprime95 ,על 4.3 וvcore של 1.272 . הבדיקה עברה ללא תקלות,המתח ירד הכי נמוך ל1.236 , ומקסימום מעלות של 75 .

אם להסתמך על הבדיקה הזאת אז זה אומר שהכל תקין ואין לי מה עוד להתעסק עם זה .

4.4 קורס ב1.272V ככה שאעדיף להישאר עם המתח הנמוך יותר ועל 4.3 . גם ככה ההבדל בניהם מזערי .

מה אתה אומר לנסות להוריד את הvtt voltage ??? אני עכשיו על 1.140 (1.050 בסטוק)

וגם קראתי שלהוריד את הpll יכול לעזור בהורדת מעלות יש טעם להתעסק עם זה ?

פורסם

להוריד מתח לא אמור לפגוע בכלום - תוריד, תראה אם עובד טוב, מקסימום תשנה בחזרה

דברים מדויקים יותר כמו איזה מתח להוריד וכו - אין לי שמץ, לא מתעסק אם זה

פורסם
  • מחבר

טוב בכל אופן תודה רבה על העזרה שלך ! .

יש מישהו שאולי יכול לעזור לי יותר לעומק עם המתחים ??

פורסם

תחכה לתשובות נוספות (של מי שיש לו מעבדים כאלה ומתעסק אם OC שלהם. התגובות שלי מבוססות על common sense כללי ולא על היכרות אם המעבדים הספציפים), ותחפש בגוגל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גוגל אבל מה שמצאתי עם אותו הלוח שיש מצאתי רק שאלות איך לעשות OC ופחות תשובות , בגלל זה שאלתי פה , אם יש מישהו שיכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני יכול לנסות לעשות עוד .

פורסם

מצטער אבל עם כל התגובות לעזור לך בנוגע למתח של מי ומה ?

פורסם
  • מחבר

רשמתי ,בתגובה הראשונה הכל :/.

בכל אופן עם הi5 2500k אני לא מצליח לעלות את המתח המינימלי שהוא יורד עליו , לא משנה מה הוא יורד ל1.24 .

אתמול הרצתי קרוב ל5 שעות prime95 ,עבר ללא בעיות . אני עכשיו על 4.3clock ratio ו1.27v ,בזמן הבדיקה המתח ירד הכי נמוך ל1.23 .

4.4 קורס בv1.27 . יש לי גם קפיצות כל כמה שניות של v0.012 אבל הבנתי שזה תקין יחסית .

פורסם

האם יש אפשרות בלוח שלך לקבוע LLC בדרגות שונות ? (לא רק enable/disable)

אם אין , אז אין ברירה אם אתה רוצה לעבוד בתדר יותר גבוהה , תעלה Vcore .

תבדוק טמפרטורת VRM על הלוח, ברוב הלוחות אין חיישן טמפרטורה על הVRM , תבדוק עם היד אם זה לא חם מדי . יש מצב שהמחשב שלך קורס בגלל שהVRM מתחמם מדי .

פורסם
  • מחבר

לא אין לי אפשרות רק להפעיל או לכבות את הllc.

אני אבדוק את זה תכף , נירא לי שאני פשוט אשאר על 4.3 בנתיים , אני עם מתח של 1.27 הוא קופץ מידי פעם . אבל קראתי פה פוסטים ישנים יותר ואמרו להם שזה תקין ככה . אחרי בדיקה של 5 שעות בprime95 זה עבר ללא תקלות .. ככה שזה באמת נירא בסדר לא ??

פורסם

PRIME לא מבטיח יציבות , גם אם תריץ במשך שבוע . לכל מעבד יש סט פקודות , PRIME משתמש בפחות מ 5% מסך הפקודות שהמעבד מסוגל לבצע .

מה שPRIME עושה טוב , הוא עומס על המעבד , מה שמביא אותו לתנאי הטמפ' הגרועים ביותר (כמעט) שהמעבד יעבוד בהם.

כדי להבטיח יציבות , כדאי להשתמש בכל התוכנות האשריות להעמסת המעבד - prime , aida , IBT וכו' .גם אז לא תגיע לשימוש בכל סט הפקודות , אבל תקבל תמונה כללית טובה יותר .

על הדרך תבדוק WHEA LOGGER במשך שבוע בעבודה רגילה עם משחקים והתוכנות שאתה עובד איתן .

בדקת חום על הVRM ?

יש סיבה שאתה לא רוצה להעלות מעל המתח הנוכחי ?

פורסם
  • מחבר

ברור שלא הסתמכתי רק על prime בדקתי גם occt וגם עם IntelBurnTest .

whea logger ?? מזה

אמ כן אמרתי אין לי את המעלות שלו דרך הביוס , הוא לא חם הקירור שם דיי טוב וגם סנטימטר ממאורר ..

אני לא יודע יכול להיות לבן אדם אחר זה יהיה חם או לא יש דרך יותר טובה לבדוק זאת חוץ מלגעת בו ? אבל אני בספק שהוא מתחמם .

בשביל לעלות מתח ולהחזיק אותו יציב שוב אני אצטרך לשחק שם עם עוד מתחים . אין לי אפוציה של vcore ,יש לי את הdynamic המעצבן הזה .

אתה יכול לראות פה את הביוס שלי

http://imageshack.us/f/824/j41x.jpg/

http://imageshack.us/f/580/8tyx.jpg/

זה לא ההגדרות שאני איתם עכשיו .

ועוד סיבה זה שאני לא מצליח לעלות את המתח המינימלי שעליו יש דרופים ,מכפלה של 44 קורסת ב1.27V .

פורסם

לא יודע לפי איזה מדריך אתה עובד , סתם עשית בלאגן בביוס .

למה ביטלת EIST וטורבו ? ככה המעבד שלך עובד בתדר מקסימאלי כל הזמן , למה זה טוב ?

למה אתה מעלה מתחים לVTT/QPI ? אם אתה לא עושה OC לזכרון , תחזיר את זה לAUTO .

PLL OVERVOLTAGE אין צורך בזה .

הכי טוב תעשה LOAD BIOS DEFAULTS .

אחרי זה שנה CLOCK RATIO ל 44 כמו שהו עכשיו .

LOAD LINE CALIBRATION - ENABLED

ואז תשנה DYNAMIC VCORE , כל פעם תוסיף טיפה (עם סימן + , לא כמו שהו אצלך ב - עכשיו) עד שהמחשב עולה / עובר את כל הבדיקות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים