עבור לתוכן

i7 ?

Featured Replies

פורסם

שנים שלא התעדכנתי במעבדים, מישהו יכול להסביר לי מזה הHASWELL? מזה IVY BRIDGE?

מה היתרונות של i7 על i5? ואם אני הולך להפוך את המחשב לתחנת עבודה (פיתוח בUE 4 כשיצא)

מה עדיף ולמה?

https://www.tms.co.il/product/12802

ומה הדבר הזה אומר? מה המהירות שלו 3.5 או 3.9? מזה TURBO? האם המעבד HASWELL או IVY BRIDGE?

פורסם

HASWELL-דור המעבדים החדש והעדכני, תושבת 1150, נוטה להתחמם יתר על המידה בהשוואה לדורות הקודמים (זה לא ממש אמור להפריע לך אם אתה לא מתכנן OC).

IVY-הדור הקודם של המעבדים, תושבת 1155.

יתרונות של I7 על I5:

•תדר גבוהה במעט, משהו מאוד זניח ואתה לא תרגיש בהבדל.

•טכנולוגיית HT כלומר, יש 4 ליבות פיזיות ו4 ליבות לוגיות.

הטכנולוגיה הזאת מנוצלת בדר"כ לעריכה ולשימוש עם תוכנות כבדות שדורשות כח עיבוד חזק במיוחד.

כיום יש באנצ' מארקים המראים שיש תוספת ביצועים קטנה בגיימינג אבל לא משהו משמעותי.

מה יהיה בעתיד?אנחנו לא נביאים ואף אחד לא יודע מה יהיה אבל אני מאמין שבעתיד השימוש בטכנולוגיה הזאת במשחקים רק תנוצל יותר ויותר (קח את זה כערבון מוגבל, זוהי דעתי בלבד).

3.5 זוהי המהירות "הטבעית" של המעבד, רוב הזמן הוא יפעל במהירות הזאת וברגע שיהיה צורך ביותר כח עיבוד המעבד יפעל בתדר של 3.9GHZ.

המעבד שקישרת אליו הוא מסדרת HASWELL.

מה השימושים שלך?

פורסם

לפני חודש וחצי גם אני רציתי להתעדכן בתחום, ולכן החלטתי לחקור את הנושא של כל המעבדים מסדרת ה Core i. למעשה פירסמתי את הסיכום שלי פה בפורום - תבדוק את הלינק הזה ואולי זה יעזור לך. יש לציין שמאז יצאו עוד דגמי מעבדים, אז לא הכל מעודכן לחלוטין.

הטורבו הזה, לפי מה שאני מבין, הוא טכנולוגיה שמאפשרת למעבד להאיץ את עצמו במידת הצורך (מעין overclock מובנה) בכדי לשפר את הביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, ואני כבר קניתי את המעבד שהבאתי לינק אליו, רציתי להתעניין בכללי ולדעת.

המעבד משתלם?

והשימושים כתבתי - גיימינג ופיתוח משחקים כרגע על UE3.5 שלא כבד בכלל וכשUE 4 יצא-נעבור אליו, כמובן גם עוד מנועי משחקים חדשים וזה, בנוסף לזה גם רינדורים וזה אבל פחות (מאיה ו3D MAX וזה )

האם עשיתי החלטה טובה לקפוץ על הI7 ?

פורסם

תחליף את הכותרת , חבר'ה יראו כותרת לא עניינית ופשוט לא יכנסו לכאן .. (ואז לא יענו לך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים