עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש מתלבט לגבי מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

אז השבוע אמור להגיע המחשב החדש שלי ואני ממש מבסוט.

המחשב הוא מחשב שמיועד בעיקר לעבודה ביתית ולמשחקים.

בקצרה: מעבד I5 כרטיס מסך gtx660 כונן ssd וכ'ו

אני ממש מתלבט לגבי מערכת ההפעלה שאני אתקין על המחשב והייתי שמח לעזרה בנושא

שמעתי שיש הרבה מערכות הפעלה טובות מאוד שהן לא ווינדוס אבל לחלקן יש בעיה עם משחקים

אשמח להמלצות... תודה.

פורסם

לדעתי אם אין לך מסך מגע עדיף ללכת על 7 כולל service pack .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים. מה אתם אומרים על כל מיני תצורות של לינוקס? מה לגבי מקינטוש(אם אפשרי בכלל) ?

ובכללי מה המחירים האלה שמיקורוסופט דורשת על ווינדוס 8 איפה הם חיים? לא פלא שכולם מורידים כל מיני פריצות...

פורסם

לצערי אם אתה מעוניין במשחקים רציניים תצטרך להידרדר לווינדוס. לדעתי (לדעתי!) זאת האופציה הגרועה ביותר בהשוואה למק ולינוקס, אבל בגלל הפופולריות שלה רוב המשחקים יוצאים בלעדית אליה. Windows 7 יותר נוחה בשבילי מבחינת ממשק, אבל אם אין לך בעיה עם הממשק של 8 היא עדיפה מבחינה טכנית.

בשביל להריץ מק בצורה חוקית נורמלית צריך חומרה ייעודית של אפל. אתה יכול לנסות להתקין אותו בצורת Hackintosh אבל רק בתור תחביב, כי הוא לא יציב וגם לא פרקטי מבחינת משחקים.

לינוקס זאת מערכת חינמית לחלוטין, וכאן אתה חופשי להוריד ולהתקין כל הפצה שתבחר בלי הגבלות מלאכותיות כלשהן של חברות מסחריות. כאן יש פירוט של ההפצות המובילות. למתחילים מומלץ להתקין על מכונה ווירטואלית או להריץ מ-Live CD, ואם אהבת מערכת כלשהי תוכל להתקין אותה גם לצד ווינדוס.

פורסם

אחרי שנה של שימוש ב-8 אני חייב לציין ש-7 הרבה פחות נוחה, אין מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

התגובות מעולות... תודה לכולם.

אז כנראה שאלך על ווינדוס 8 אבל רק בגלל משחקים. אם היה סיכוי להריץ משחקים הייתי הולך על לינוקס בלי לחשוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים