עבור לתוכן

מעוניין להתחדש במסך חדש - 27" IPS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:hi:

גיבשתי החלטה, ואני מעוניין להתחדש במסך חדש ותקציבי :s0817:

כבר במשך תקופה אני התרשמתי לטובה מהמסכים הזולים מאיביי ורציתי את חוות דעתכם על המסך הבא:

http://www.ebay.com/itm/Monex-ZE270-True-Quality-27inch-LED-IPS-Monitor-QHM-2560x1440-QHD-IPS-D-DVI-/161113753527?pt=Computer_Monitors&hash=item258320c7b7

המחיר 308$ כולל משלוח FEDEX חינם.

1. מה אתם אומרים על המסך (הכי זול שמצאתי, יש יותר זול ?) ?

2. שווה להשקיע עוד כמה דולרים ולהביא משהו אחר ?

או שכבר שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולהביא את LG 27EA33V:

http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-27ea33v-ips-27?aff=Zap

***אגב, אני משתדרג מהמסך Dell 2007fp

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

הנושא היה ממש חם בזמנו...

פורסם

קודם כל לדעתי אין מקום להשוות את ה27" מאיביי (קוריאני) לLG שציינת מסיבה אחת עיקרית - רזולוציה.

ל-LG יש רזולוציית FULL HD בלבד, ולמסך כזה צריך קצת יותר, וזו תכלס המטרה... יותר שטח עבודה.

יש הבדל רציני מבחינת כרטיס מסך למסך FULL HD ל-2560 על 1440. אני עובד עם 3 מסכים כאלה,בעבודה ובבית.זה מורגש בעיקר במשחקים.

תבדוק שיש לך כרטיס מסך תואם עם יציאה DVI-D. אשמח אם תציין איזה כרטיס מסך יש לך.

לגבי המסך הקוריאני, קודם כל תקנה ממישהו עם דירוג טוב יותר, ושמכר יותר מסכים.

למשל זה

http://www.ebay.com/itm/Crossover-27QD-LED-BLADE-27-Inch-2560x1440-WQHD-S-IPS-Monitor-DVI-D-New-/130803653270?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e74815a96

בנוסף תסתכל אצל המוכרים מהי מדיניות החזרה ושליחה. יש כאלה שישלחו לך מסך עם לא מעט פיקסלים מתים וזה תקין מבחינתם

ויש כאלה שיגידו עד 5 פיקסלים מתים באזורים X,Y,Z זה תקין. לרוב תקבל מסך ללא פיקסלים מתים או שיש פיקסל אחד מת.זה סביר בהחלט.

אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות מסך ללא פיקסלים מתים - בהבטחה אבל לדעתי לא שווה.

לגבי העלות הסופית, המשלוח חינם אבל אל תשכח שיש מכס ומע"מ. זה ייצא לך תוספת של 800 שקלים בממוצע (מהניסיון שהיה לי).

בסופו של דבר, המסך יכול לעלות לך כ-2000 שקלים, אבל תקבל מסך באמת איכותי עם רזולוציה מדהימה. ברגע שמתרגלים אליה,אי אפשר לחזור אחורה..

פורסם
  • מחבר

צודק !!! לא ראיתי את עניין הרזולוציה:s0927:, כנראה שאני אוותר על הפתרונות בארץ

כרטיס מסך - gtx460 - בדקתי - הוא יתאים למסכים האלו.

ראיתי שהמסים עבור "טלוויזיה", במחיר 75-325$ הם 35.7% (נכון לעכשיו 404 ש"ח) = סה"כ 1536 ש"ח

עדכון: מצאתי שיש לשלם רק 15% מס קנייה:

http://62.219.95.10/TaarifHistory/SeifimList.aspx?valuedate=20121108&helek=16&perek=85&prat=28

שזה בכלל = 47$...

איך הגיעו המסים ל800 שקל ?

פורסם

הייתי מחפש מסך עם פאנל PLS

פורסם
  • מחבר

Gil28 - מה ידוע לך על המיסים ? בקישור שצירפתי יש רק 15% מס קניה...

פורסם

יש הפרדה במיסים. יש מס קניה, מכס ומע"מ.

אם יש מס קנייה אז אין מכס, אלא רק מע"מ. ביחד זה 33% לפחות.

במחיר מסך של 1100 ש"ח, מיסים כמעט 400 ש"ח, וצריך לקחת את הסיכון שחברת השילוח תיקח גם לעצמה קצת.

לרוב לוקחים כ-80 שקלים על העובדה שהמוצר נדרש לשלם מיסים, ולעיתים לוקחים עוד כסף על העבודה שלהם, עמלות דימיוניות..יכול להיות 100 שקל או 400 שקל.

תיקח מראש מחיר קצת יותר גבוה שתראה אם עדיין משתלם לך.

לי מסך ראשון עלה בערך 350 דולר, מחיר סופי עלה כמעט 2000 שקל. המסך השני עלה עד הבית 2500 שקלים כי מחירי המסכים עלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, דיברתי עם כמה נציגי חברות שילוח, ולהלן כמה הארות:

1. יש לוודא שעל המשלוח לא רשום commercial use , אחרת זה מגדיל עלויות (המכס חושב שזה לצרכי מסחר) - ולכן עמלות גבוהות.

2. יש לוודא שדמי המשלוח פרופורציונליים ולא 0

מומלץ ליישם לכל אלו שמעוניינים להזמין מחו"ל...

פורסם

עדיין, אל תהמר על זה שלא תשלם שקל יותר ממה שהמיסים המחויבים בחוק...כי כן תצטרך לשלם.

הכל תלוי בסופו של דבר בכוח שכנוע שלך. אני אומר לך תכלס את האמת. לא מנסה לייפות את העניין.

יש פה עוד כמה אם ירצו יוכלו להביע דעה מהניסיון האישי שלהם בהזמנת המסך.

בכל מקרה, לדעתי המסך הזה שווה כל שקל שתשלם עליו. יש לי שניים בבית ואחד בעבודה ואני לא יכול להסתדר בלעדיהם.

זו חוויה אחרת לגמרי. זה שטח עבודה מטורף...תחשוב שאתה יכול לשים 3 פעמים את אתר YNET אחד לצד השני ועדיין יהיה קצת עוד מקום במסך.

לאיזה שימוש אתה רוצה את המסך? גלישה ועבודה במחשב? משחקים?

פורסם
  • מחבר

לאיזה שימוש אתה רוצה את המסך? גלישה ועבודה במחשב? משחקים?

כולם
:jump:

פורסם

תגיד לנו איזה מסך אתה קונה בסוף, אני גם מעוניין.

פורסם

משחקים? תן כמה שמות של משחקים.

מסך כזה מאמץ כרטיס מסך במשחקים ברמות מאוד גבוהות. זה גם תלוי על איזו גרפיקה תרצה לשחק..אם היא גבוהה+

לדעתי ה460 שלך לא תמיד יספיק. תלוי באיזה משחק.

לי היה HD5850 לפני ששדרגתי, ובמשחקים הוא פשוט התאמץ חבל"ז, כמעט קבוע במשחקים 99% (ב-USAGE).

כמו שכתבתי, זו רזולוציה לא רגילה ולכן דורשת כרטיס מסך יחסית חזק.

פורסם
  • מחבר

Nihility - אני כנראה אלך על ה-PLS שהומלץ.

אני כרגע ממתין לכמה תשובות מהמוכרים שפניתי אליהם (אני מנסה להוריד מחיר לאיזור ה-320$, וכן לדרוש מהם למלא אחר הדרישות שפירטתי).

מבחינת משלוח - אני אלך על הזול ביותר שיוצע (בארת מבחינת עמלות שקר - עדיפה DHL)

d30DK - משחקים - אני כבר לא גיימר כמו שהייתי, יוצא לי כמה שעות בשבוע, המחשב שלי כבר עגלה (נקנה עוד מימי Q6600), הכרטיס מסך הוחלף מ- GX2...

אני מניח שאני אצטרך לשחק במשחקים על LOW... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים