פורסם 2013 באוקטובר 812 שנים אהלןיש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה...בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה..בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרוןזה בערך מה שקורהאני במחשב נגיד רואה סרטמקבל הודעה בפייסבוקהמחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידניאני מדליק אותו מחדש הוא לא עולהבקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים כבוי שלא דרך חלונות בלחיצה ארוכה זה לא הדרך. באתחול המחשב מנסה לתקןשגאיות בקשיח וזה לוקח שעות.בקושי זז - אבל תכבה דרך החלונות !
פורסם 2013 באוקטובר 1612 שנים לא ממש הבנתי איזה מסך אתה מקבל?לא זכור לי שיש מסך בווינדוס עם פרח בפינה הימנית.....צלם תמונה עם הטלפון שזה קורה ותעלה לפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.