עבור לתוכן

כרטיסי המסך החדשים של AMD הגיעו ל-KSP

Featured Replies

פורסם
הבנתי מהאתר של sapphire שדווקא הטכנולוגיה של vapor-x היא החדשנית שלהם מבחינת קירור.

מוזר שהדגם המתקדם יותר הוא דווקא ה-toxic, לא?

אין שום דבר חדשני בכרטיסים האלה ובקירור שלהם (הכל כבר היה עם HD7970), אם תראה ביקורות תראה מה ההבדלים באוורור:

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-280x-vapor-x-review/18/

http://www.anandtech.com/show/7406/the-sapphire-r9-280x-toxic-review/4

http://www.bjorn3d.com/2013/10/sapphire-radeon-r9-280x-toxic/4/

אני רואה שהטוקסיק יצא מעט חם יותר, אבל לא ברור אם זה בגלל קירור פחות יעיל או תדר יותר גבוה (ואולי גם מתח גבוה יותר).

לגבי מי שדיבר על מחיר, הגרסה הזאת עולה 350$ לעומת 300$ לגרסאות הרגילות (הפרש גדול מדי שיתבטא ב - 250 ש"ח בארץ כנראה).

ולגבי צריכת חשמל הוא צורך כ - 100W יותר לעומת R9 280X רגיל ללא המהרה ומומלץ ספק 600W בשבילו.

• תגובות 156
  • צפיות 20.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוב כמו שאמרתי בין הגירסה הרגילה ל גירסת הטוקסיק היבואן מתמחר ב 40 דולר יותר

פורסם

היי

מישהו יכול להסביר לי האם אמור לצאת גם דגם R280 (בלי ה X)?

וממה שהבנתי אמור להיות מקביל ל 7950.

אם כן, למה הוא לא מוזכר רישמית, או למה אין אותו בחנויות?

פורסם

ההשקה היא הדרגתית. כמו כל השקה שהייתה עד כה... כרגע לא ידוע תאריך מדוייק

פורסם

שימו לב שהכרטיסים של sapphire דורשים 2 חיבורי 8 פין בניגוד לשאר. בגלל זה ההמלצה שלהם לספק 750 W.

פורסם

ואם יצרן אחר דורש 8+6 זה משנה ?

מגביל את הכרטיס ?

פורסם

אין שום קשר,

7990 כולל שני חיבורי 8 פין, ושני GPU ככה שהוא באמת מנצל מה ששני חיבורי 8PIN מאפשרים והוא עדיין לא דורש ספק 750W.

אגב, לvapor X יש שני חיבורי 8 פין אבל הוא דורש רק אחד...

פורסם

8 זה 150w ו 6 זה 75W (לפי התקן...).

pci-e זה עוד 75W.

זאת אומרת שהגענו ל300W אפשרות לשימוש , מספיק לכל כרטיס , וזה מכיוון שזה המקסימום שמותר (בלי קשר לoc).

עריכה :אני חושב שהתבלבלת מדובר על CrossFireX:

2X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required for CrossFireX™ system.

1X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required.

פורסם

יש עליו פיזית שני חיבורי 8 פין חפש תמונות, הוא דורש רק אחד להפעלה (כנראה יחד עם 6 פין אחד) וה 8P+8P שמורים ל OC קיצוני.

עריכה, לא כנראה... הדרישה היא 8+6 פין, זה מוזכר מעט למעלה יותר בדרישות מומלצות...

פורסם

אז מה אם יש עליו 2 של 8pin במקום 1 נוסף של 6 , זה לא משנה , וזה מכיוון שהוא בחיים לא יכול לצרוך מעל 300W.

אם יש לך 2 של 8 , אז תחבר אותם , אבל אם יש לך כמו אצלי ואצל הרבה אחרים בספק 520W רק 1 ועוד אחד של 6 , אז זה בהחלט יספיק ולא ישנה שום דבר.

וגם ספיר בכלל טוענים שהכרטיס יכול לעבוד עם 'רק' 225W (ה75W +150W של הpci-e).

פורסם

מוזר מאוד כל הסיפור הזה. אז למה בכלל לשים 2 של 8 אם הכרטיס לא מסוגל לנצל את זה?

פורסם

קרא שוב, לא סתרתי את מה שאתה אומר, למעשה אנחנו אומרים אותו דבר...

Spacecowboy שופוני ? OC קיצני על נחקן ? כנראה.

פורסם
שימו לב שהכרטיסים של sapphire דורשים 2 חיבורי 8 פין בניגוד לשאר. בגלל זה ההמלצה שלהם לספק 750 W.

החשמל שהוא דורש הוא אותו חשמל, בלי קשר לכמות החיבורים. . לא?

פורסם

טוב , משהו מוזר מאד פה.

נראה שלספיר יש דרישות שונות לגרסת הTOXIC R9 280X.

אני מניח שבגלל הקירור העדיף הם מייעדים את הכרטיס ליותר oc.

בכל מקרה נראה לי צריכה מוגזמת ביחס לביצועים , ואין פה בכלל יעילות כמו אצל נויידיה , למרות שהדרישות דומות (השוואה ל770).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים