עבור לתוכן

כרטיסי המסך החדשים של AMD הגיעו ל-KSP

Featured Replies

פורסם

תתחדש :) אוחח הקנאה..(;

• תגובות 156
  • צפיות 20.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מבחינתי המנצח הגדול של AMD נכון לתמחור של עכשיו. פשוט עלות-תמורה פנטסטית

פורסם

הוא באמת מאוד מהיר עברתי איתו בהצלחה 3DMARK וגם Call of Duty Black Ops II

הוא מזוהה בינתיים כ-7970 ועובד מצויין עם ספק 625W

מה שכן ראיתי בבדיקות של 3DMARK שהוא יורה אויר חם ואז כנראה גם שיא ההספק שלוקח מהספק.

פורסם
עכשיו קיבלתי את הכרטיס שלי

איך זה שהוא לא מזהה את הדגם המדויק?

פורסם

כנראה לא מעודכן.

gpu z מתנהג באותה צורה.

פורסם
כנראה לא מעודכן.

gpu z מתנהג באותה צורה.

ברור, פשוט הייתי בטוח ששם הדגם של הכרטיס צרוב עליו, מוזר לי שהתוכנה צריכה להכיר את הכרטיס כדי לזהות אותו.

פורסם

לא קשור תמיד GPU-Z מראה בכרטיסי AMD רק את הסדרה אליה הוא שייך ולא את הדגם המלא.

פורסם

גם

3DMARK זיהה כ-7970

פורסם

מבין הכרטיסים האלה:

http://ksp.co.il/?uin=20612

http://ksp.co.il/?uin=20613

http://ksp.co.il/?uin=20671

איך אפשר לדעת מי הכי טוב?

ברור שאם מדובר באותו דגם ואותו יצרן אפשר להשוות clock speed, אבל בין gigabyte ל sapphire אי אפשר להשוות על סמך הנתונים האלה, אז איך קובעים איזה מהיצרניות עדיפה?

ודבר נוסף - 2 הכרטיסים של sapphire מגיעים בגירסת OC, ובנתונים שלהם כתוב clock speed רגיל ו boost - זה אומר שכשאני קונה את הכרטיס הוא אוטומטית עם OC מהיצרן ואני מקבל את המהירות של ה boost נכון?

פורסם

מתי יגיע X290 ? זה באמת יהיה שיפור במהירות ויותר זול מ TITAN

פורסם

^השקה מחרתיים.

פורסם
מתי יגיע X290 ? זה באמת יהיה שיפור במהירות ויותר זול מ TITAN

לפי מה שראיתי אין מה להשוות בין ה290 לtitan...

הוא ספק זהה ספק טיפה יותר טוב מה780, אבל בהחלט לא מתקרב לtitan המפלצתי.

פורסם

באמת? כי גרסאות צד שלישי מתקדמות של GTX 780 משתוות ל-TITAN. משימה קלה קלילה

פורסם

אז כרגע זה תחרות, כי ATI יותר זולים עם 584BIT שנותן לו ממש כח בלי לחנוק את הזיכרון, ופתרו את הבעייה של FCAT עם הדרייברים החדשים.

ול NVIDIA יש כרטיסים יותר יקרים אבל עם PHYSX ועם הטכנולוגיה החדשה נגד הקירטועים במשחקים ללא VSYNC עם מסכים דומים. אבל הציוד דורש מסך מיוחד עם המכשיר המיוחד שעולה עוד יותר יקר ויש חסרונות אחרים מבחינת הפאנל עצמו, איכות, HZ, ועוד דברים נוספים כמו רזולוציה וכו'.

לפי דעתי ATI מנצחים גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים וגם מבחינת תלת מימד. אני את כל המשחקים שלי משחק בתלת מימד עם Top&But דרך התוכנה Tridef, בכללי מה שיעזור יותר זה מהירות מעבד, אבל שום מבחינת גרפיקה זה הכרטיס מסך, בסופו של דבר אם רוצים לשחק 2560X צריך קודם כל 2 מסכים ו 2 כרטיסי מסך אפילו אם לא משחקים תלת מימד, ואם רוצים תלת מימד אז הביצועים יהיו בינונים. אני משחק עם 40אינץ פיליפס 7007 והאיכות פצצה, הביצועים בהתאם למשחק.

פורסם

עניין המיקרו-גמגומים נפתר אבל לא באופן מלא (יש עדיין משחקים עם הבעיה הזאת ב - CF).

גם אם יש לכרטיס 512BIT זה עדיין לא אומר כלום אפילו באותה ארכיטקטורה, למשל ההבדלים הזניחים בין ה - HD7950 הרגיל ל - R9 270X כשלראשון 384BIT ולשני "רק" 256BIT.

תלת מימד זה לא ממש פרקטי לדעתי וגם יקר מאד, עד כמה האפקט משכנע/תורם לחוויה אני לא יודע.

בכל מקרה יש מסכי 2560X1440 אז לא צריך שני מסכים לקבלת הרזולוציה הזאת (ומה הקשר ל - TV שלך ? שתומכת בטח ב - 1080P)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים