פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים למען האמת אין לי מושג בקשר לאמינותה של הכתבה, לא ראיתי דיווחים על זה באתרים אחרים.אולי מישהו אחר יוכל להוסיף...http://www.themercury.news.com.au/common/story_page/0,5936,8754564%5E401,00.html
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים כבר היו מספיק דיווחים בעבר על כך שהאמריקאים קרובים לתפיסתו של בן לאדן, אני אומר לחכות עד שבאמת יתפסו אותו כמו שהיה עם סדאם.
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים כל עוד הוא פועל מחוץ לישראל זה רק משפר את התדמית שלנו.אני יגיד לכם את האמת לא איכפת לי אם יתפסו אותו אולי עדיף שלא, אני יודע שזה נשמע נורא.אם אפשר שיעשה פיגוע בהאג, זה יקפיץ את אירופאים הפלצנים האלו, אלוי הם יתעוררו ויבינו בעד מי ומה הם תומכים.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים כל כלב יבוא יומוהוא יתפסושזה יקרה האמריקאים האלה יזיינו אותו כל כך שאני מרחם עליו נשבע לכםעדיף לו להתאבד
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים וואי אני מת שלפםני שיתפסו אותו הוא יספיק לעשוה איזה פיגוע ענק בצרפת שיחסל איזה כמה צרפתים.אישית אני לא יודע איך זה יעזור אם יתפסו אותו הרי הוא הקים תשתית שלמה וענקית של טרור אני לא חושב שהארגון שלו יפסיק את הפעולות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.