עבור לתוכן

מחפש המלצה לקירור מעבד זול ושקט

Featured Replies

פורסם

המאוורר על הקירור הנוכחי שלי התחיל להרעיש למרות שהכל מתוחזק ונקי מאבק.

רציתי להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב ושקט. הקירור הנוכחי שלי הוא זיוף כלשהו של Shagon ARC-118 (קניתי בזמנו מה שהיה כתוב באתר בחנות כשאגון אבל עכשיו מתברר לי שהגיע לי זיוף, המק"ט הוסר מאז מהחנות והוחלף במוצר אחר - מה שאני חושב שזה מהסיבה הנ"ל)

הייתי יכול פשוט לפרק אותו להחליף משחה ולשמן את המאוורר, אבל אם אני אצטרך להתעסק עוד פעם עם הקליפסים הנוראים של אינטל הקירור הזה פשוט יעוף מהחלון :cognee:

המפרט בצד והמחשב משמש בעיקר לגיימינג

בנוסף אני הופך מחשב ישן שלי לHTPC ורוצה להחליף גם את הקירור שלו לאחד שקט ובגלל שזה הולך ליהיות HTPC השקט חשוב לי הרבה יותר כאן.

אני לא זוכר כרגע בדיוק את המפרט שלו, אבל זה core 2 duo כלשהו, אז אני מניח שזה סוקט 775, עם קירור סטוק של אינטל. אבל אני אבדוק בדיוק ברגע שאני אגיע הביתה בערב

עדכון קטן,

או שאני אדיוט ועיוור, או שלא כתוב את הדגם על הלוח אם... אבל הסוקט דווקא כתוב וזה בהחלט LGA 775

נערך על-ידי IlanF

פורסם

המלצות לקירור לא חסר תריץ חיפוש קטן.

לגבי HTPC חשוב איזה מארז תבחר בכל מקרה אם זה משהו שהוא בעל פרופיל נמוך יש לך את הפתרונות של SCYTHE כמו השוריקן וכו.

פורסם
  • מחבר

לHTPC יש לי כרגע מארז Thermaltake Lanbox lite. בעקרון הוא מספיק גדול כדי להכיל קירור רגיל, אבל הוא קצת צפוף בפנים אלא אם להשתמש בספק מודולרי כלשהו.

אני אנסה לחפור כאן קצת יותר, אולי אמצא משהו מספיק טוב בשבילי

thermaltake-lanboxlite-1.jpg

פורסם
  • מחבר

איך סדרת freezer של arctic cooling?

ראיתי שהמליצו כאן על הקירורים מהסדרה הזאת

חשבתי על ה- Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 ו- Arctic Cooling Freezer 11 LP

המחיר סך הכל בסדר גמור, אבל איך הם מבחינת רעש?

פורסם

הLP פחות מומלץ הFRREZER הרבה יותר מומלץ, ואם אתה רוצה קירור LP לך על אחד מהדגמים של SCYTHE.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך חשוב לי שיהיה LP, אבל הפריזר 7 נראה לי גבוה מידי בשביל המארז שאני מתכנן לHTPC

מה שחשבתי את הפריזר 7 לדסקטופ והשני לHTPC.

נראה לי אני אזמין את הפריזר 7 לדסקטופ ואז אני יראה אם הוא ייכנס למארז השני, במידה וכן אזמין עוד אחד ואם לא אז נחפש משהו קצת יותר סטנדרתי ונמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים