פורסם 2013 באוקטובר 2112 שנים מסקרן אותי לדעת למה הוא מסוגל באוברקלוק ? יש לי את EVGA GTX 760 ב-3DMARK 11 הגעתי ל-10053 לליבה הגרפית בלבד, מסקרן אותי איך הכרטיס שברשותך ולמה הוא מסוגל.
פורסם 2013 בנובמבר 212 שנים מחבר אין לי מושג אני לא מתכנן עליו OC במיוחד לא בזמן הקרוב כשהוא מריץ לי את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות מלבד:קרייסיס 2 על הגדרות very high שמעליהם יש extreme ו- ultraקרייסיס 3 על הגדרות medium שמעליהם יש high ו- very high כמובן שהרזולוציה FHD והטקסטורות על הכי גבוההגדרות כאלה מביאות לי מינימום של 60 FPS בלי קפיצות נערך 2013 בנובמבר 212 שנים על-ידי FrozenStorm
פורסם 2014 במאי 211 שנים קודם כל אחלה סיקור! שאלה קטנה ברשותך.. האם זה בסדר שספק הכח שלך הפוך ? ז"א המאורר של הספק נמצא הפוך..אז לאן האוויר החם יוצא?
פורסם 2014 במאי 211 שנים קודם כל אחלה סיקור! שאלה קטנה ברשותך.. האם זה בסדר שספק הכח שלך הפוך ? ז"א המאורר של הספק נמצא הפוך..אז לאן האוויר החם יוצא?מאוורר הספק אינו פולט אוויר אלא יונק, הוא מושך אוויר מפתח הקיים בתחתית המארז, האוויר הקר מנותב על ידי פיסת פלסטיק, נתיב העובר דרך צלעות קירור ומקרר הרכיבים ופולט אותו מהגריל האחורי בגב הספק.
פורסם 2014 במאי 311 שנים מאוורר הספק אינו פולט אוויר אלא יונק, הוא מושך אוויר מפתח הקיים בתחתית המארז, האוויר הקר מנותב על ידי פיסת פלסטיק, נתיב העובר דרך צלעות קירור ומקרר הרכיבים ופולט אותו מהגריל האחורי בגב הספק.הבנתי אותך תודה על ההסבר.
פורסם 2014 במאי 311 שנים ^כל עוד יש ברצפה פתח לכניסת אוויר אז לא משנה איך תשים אותו^ , אם לא היה פתח ברצפה אז ברור שחייב כלפי מעלה.. ואני מניח שהוא בחר בתצורה הזו כי הפוך כבל ה-8 פין לא היה מגיע לו לסוקט אלא אם הוא היה מעביר אותו בתוך חלל המארז ולא מאחורי הלוח, כמו שזה נראה מהתמונות סדר ומראה נקי חשובים לו אז לא בא בחשבון בכלל..
פורסם 2014 במאי 311 שנים בלי קשר עדיף קלפי מטה כל עוד אפשר, מכיוון שכך הוא לא מקבל אוויר חם מתוך המארז אלא אויר קר מבחוץ.
פורסם 2014 במאי 311 שנים הוא באמת מורכב הפוךהפתח העליון צריך להיות מופנה ללוח האם ולא לריצפה. אני לא מבין איך הגעתם לזה שהוא מורכב הפוך, אם אצלך הוא מופנה לכיוון לוח האם אז הוא הפוך(אם אין פתח בתחתית המארז). שוב, המאוורר של הספק יונק אוויר ופולט אותו מאחורה, אם הוא מורכב עם המאוורר שלו למטה אז הוא לא הפוך. ברוב המקרים הטבלה שמציגה את נתוני הספק מופנת החוצה. הנה מארז ערום כמו שלו: שים לב איך נכנס האוויר לספק ומאיפה הוא יוצא: כיוון זרימת האוויר בספק: אצלי למשל הספק באמת הפוך מטעמים של יופי: אך יש עם זה כמה בעיות: 1. הספק יונק אוויר חם מתוך המערכת. 2. עלולים ליפול דברים/ברגים דרך רשת המאוורר של הספק תוך כדי התעסקות כשהמחשב דולק. 3. למי שיש מערכת קירור מים, נזילה במערכת עלולה לטפטף ישירות לתוך הספק.
פורסם 2014 במאי 311 שנים פתח כניסת האויר כדאי שיהיה מופנה לכיוון לוח האם מהסיבה שהוא יונק אויר מתוך המארז וזורק החוצהכך הוא משתתף ביניקת אויר טרי למארז ולא יוצר סירקולציה פנימית משלו
פורסם 2014 במאי 311 שנים במארז עם ספק למטה יש חור למטה כדי שהספק יקח אוויר מלמטה ויוציא אותו מאחורה (יש ספקים בעיקר ג'נרים שלא מותאמים לזה) אבל לא דווקא, בשביל להוציא את הספק מהסריקולציה של המערכת כדי שיעבוד בטמפ' יותר נמוכה וככה יאריך את חיי ספק, צריך לדאוג לסירקולציה טובה לא בעזרת הספק, מי שרוצה להעזר בספק בשביל להוציא אוויר מהמערכת ולעלות את הטמפ' של הספק שירוויח, ברוב המארזים הקטנים הספק למעלה לכן הוא מקבל אוויר מהמארז ומוציא אותו לכן מומלץ שמערכות כאלה לא יפלטו הרבה חום, לכן אני ממליץ בכרטיס מסך חיצוני שפולט מעל 50W ובכלל (לא אמת מוחלטת כל אחד עם הגישה שלו) לקנות מארז עם ספק למטה במידה ולא דווקא כרטיס עם קרור רפרנס לוקח אוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה קירור מתקדם גם פולט חום לתוך המארז (במבחינת ההשפעה על הספק)
פורסם 2014 במאי 311 שנים יש גם מארזים שיש מחיצה שבה רק הספק יושב ואז דווקא שהוא מונח עם המאוורר כלפי מעלה הוא לא מכניס אבק מהריצפה אלא מקדמת המארז איפה שיש מאוורר עם פילטר. נערך 2014 במאי 311 שנים על-ידי ABL
פורסם 2014 במאי 311 שנים ההשפעה של כיוון הספק על זרימת האוויר במארז היא אפסית, אם יש לכם ספק טוב אז גם ההשפעה על הספק עצמו לא מורגשת (ספקים יעילים לרוב לא מושפעים מזה שהאוויר שנכנס אליהם מהמארז חם יותר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.