עבור לתוכן

מחשב נכבה לאחר שידרוג מעבד AMD OPTERON 180 939

Featured Replies

פורסם

היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף אחד ארוך ולא נדלק והבנתי שזה בעיה או בלוח או בספק כח , חשבתי אולי להחליף ספק כח אבל 300W לא נראה שזאת הבעיה

פורסם
  • מחבר

החלפתי מעבד חזרה ל 3800X2 ואותו דבר אופס....המחשב נכבה ! מאז שהתקנתי את האמד אופטרון 180 זה קרה אולי מקרה ? פשוט נכבה במנוחה , נכבה קליל ושאני מדליק את המחשב מחדש רשום " כיבוי לא תקין " והשורות הרגילות אם לעבוד דרך סף מוד או רגיל וכו' , שמתי לב שהשקע בקיר קצת היה רופף אבל זאת לא הסיבה קשה לי להאמין החלפתי שקע , או הספק כח או הלוח , בלוח בדקתי אין שום קבלים נפוחים

פורסם

מתחמם ? גוף הקירור/מאוורר לא מחוברים נכון?

משחה חידשת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים