פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים תודה רבה ליאור..אני לא יודע אם הסרטון עסק בשני קירורי מים או שני ״קירורי חלב״? (-: נערך 2013 באוקטובר 712 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים איכשהו, המשתמשים בפורום הזה מצליחים לאושש סטריאוטיפים על חובבי מחשבים וחומרה כל פעם מחדש. קחו קירור מים איכותי ותקררו את עצמכם קצת
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים יאפפפפ... אז מה, אני פשוט מדבר על על זה שאי אפשר להתרכז כאשר מישהי כזו סוקרת חומרה ומציגה אותה: כמו פה זה גם בעייתי להתייחס לחומרה : http://www.youtube.com/watch?v=GvNnv7nh2Es
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים חביבי אתה עוד תגיע לזה בכל אופן קיבלתי אתמול מתנת יום הולדת שווה במיוחד, עכשיו אני חושב איפה בכלל למקם את הקירור בתוך המארז, אין לי ממש מקום שם.
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים אני מוכן לעזור לך עם זה, יש לי הרבה מקום פנוי במארז. אני מוכן להשכיר לך אותו בסכום צנוע.
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים תודה.יש לי איפה למקם אותו אבל אז אני מבטל את מאוורר ה-200mm שבגג המארז, מה שממש לא יחשב כמהלך נבון, כיוון שהוא אחראי על הפליטה של החום משני האדומים שלי..
פורסם 2013 בדצמבר 111 שנים טוב קצת באיחור אך כמובטח, תמונות והתרשמות מהקירור: דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה רבה רבה לאתר HWzone, האתר מספר אחת. עוד תודה ענקית מגיע ל- Yair Zovtis שליווה את התחרות כולל את שליחת הפרס תוך כדי דאגה ואכפתיות. התקנת הקירור לא היתה פשוטה לי כיוון שהמארז שלי לא ממש מתאים בגודלו ואין בו מקום יעודי לבלוק מים כפול. המשאבה קצת רועשת ועושה מין זימזום קטן, יכול להיות שאני צריך לנתק אותה מהלוח ופשוט לחבר אותה לחיבור ה-7V. המארז שלי והחומרה בו היא לא שיא היופי אבל בכל זאת הנה התמונות: מה בשקית? קוקו וזו עריכה שעשה לי מישהו אחרי ששלחתי לו את התמונה ואמרתי לו שיש לי יותר מדי חומרת מחשב: נערך 2013 בדצמבר 111 שנים על-ידי idanmal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.