פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים היייש לי שרת HP G7 ואני רוצה להגדיר לו ניהול מרוחק מבחינת חומרה כמו ה BMC של IBM.איך זה נקרא ב HP?אשמח להכוונה תודה
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים זה בדיוק כמו BMC בכל שרת אחר (בלי קשר לשם שבכלל בא כירושה מאז המיזוג שלהם עם Compaq).
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים כמו שאמרו לפני, זה נקרא ILO קיצור של Integrated Lights-Out.על השרת מגיע צמוד פתק עם שם משתמש וסיסמה וכמו כן כתובת IP. אתה צריך להתחבר דרך אותו שקע הרשת בשרת שמסומן ILO ולבצע הגדרות.שים לב, השירות המלא עולה כסף ואתה צריך לקבל רישיון מ HP. לרוב האנשים השירות החינמי מספיק, כמו, כיבוי והדלקה ועוד כמה דברים קטנים.
פורסם 2013 באוקטובר 1212 שנים מחבר לצערי כנראה שזרקו את הפתק עם השם משתמש והסיסמא+ איפי, איך אני משחזר את זה?
פורסם 2013 באוקטובר 1612 שנים תגיד, אתה יכול להיות רציני פעם אחת או שכל הדיונים שלך יראו ככה?עבר שבוע וחצי מאז שפתחת את הדיון ולא ניסית אפילו להיכנס להגדרות של הBMC? איך אתה מצפה להצליח במקצוע עם כזאת גישה?
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים לצערי כנראה שזרקו את הפתק עם השם משתמש והסיסמא+ איפי, איך אני משחזר את זה?אתה צריך לגשת פיזית לשרת ובפוסט ללחוץ F8, דרך שם תוכל לשנות את הסיסמה/ הגדרות רשת נוספות.http://linuxtroops.blogspot.co.il/2013/10/hp-ilo-setup.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.